Игор Џамбазов со ново шоу „ЏИШ“

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Мора гости да викне нешто да дискутираат, на крајот сам на себе ќе си здосади осеќам :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Делеку подобро од првиот пат.Музиката беше добра,ова со сељакот беше добро,народните приказни беа ОК.Но детето е досадно, а кумановчанката и битолчанецот се болни за гледање.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Само мене ми беше тапа наордната приказна? :cautious:
На пример од Казабланка пародијата (или што и да беше тоа) ми беше милион пати подобро од ова што беше ептен тапа.

Член од
9 февруари 2013
Мислења
48
Поени од реакции
10
КАТАСТРОФА,КАТАСТРОФА И САМО КАТАСТРОФА!„Не можат тие толку да ме изнервираат, колку што јас можам да истрпам. Забораваат една важна работа. За разлика од сите други, јас немам што да загубам. Удавено магаре од мечка не се плаши.“ автор Игор Џамбазов ,да Игор нема што да игуби во случајов,губиме сите ние освен Игор кој за тоа е платен а од кого? Пријателеее извини вака ама подобро да плаќаме да направиш нешто како што треба да имаш идеја барем ние на тебе тоа не треба да ти го кажуваме и онака имаш зимано зимано цели 20 години дојде време кога мораш да даваш на народот ако сакаш да те сака,а најубаво некогаш да си ја признаеш сопствената исцрпеност токму тоа што и ти се случува на тебе Игоре,за моја среќа многу пати сме биле на исто место и мислам дека имаш длабоко убедување дека сеуште својата вредност ти е голема па ај вака ке кажам,Ривалдо на времето во Барселона вредеше преку 30 милиони денес вреди 300 илјади така и со тебе Игоре го достигна врвот човечки е да се откажеш од ТВ ,да се посветиш на театарот ,па ако даде господ да снимиш некој филм ,нешто што ќе остане за сите нас вечно онака како што беа твоите две книги кои можеби да не ги издадеше денес сеуште ќе имаше шо да кажеш,нешто што не е слушнато а се друго е видено,чуено,раскажно па и прекужавано по 100 пати,браво за твојата реалност и свесност дека е КАТАСТРОФА ова ,голема негативна критика за исмејувањето на критичарите што не ти го подржаа шоуто не заборавај неможеш да го исмејуваш оној што ти го дава лебот а ти Игор тоа го направи иииии......да точно е дека старите ќе кажат у право е човеков што збори, ама младите многу добро разбраа што сакаше да кажеш и каква порака испрати со втората епизода!Или си Реал или си Барса или е Црно или Бело !

Член од
2 август 2011
Мислења
383
Поени од реакции
653
Сељак, Сељак. Супер шоу, штета што и после 20 години не се најде некој што би можел достојно да го замени Игор. Игор докажува дека нема конкуренција во оваа работа.

Член од
23 февруари 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Јако маестро, двете нумери (преработки), на Money се екстра. А наj јако е она "Сељак" конечно некој му го спушти на "Сељакот".;)

Член од
9 февруари 2013
Мислења
48
Поени од реакции
10
хахахах ништо од Игор еве и на златна буба мара се избламира едноставно нели никој не му аплаудираше на неговите шеги повтроно видено,повтроно чуено и повторно докажа дека Игор не веќе Игор све е кажано нема ново баш онака како испукана пушка

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Оваа недела "гостин" би требало да биде Тони така?

P

PewDiePie

Гостин
Леле ова сељак делот му е полн погок еј,значи се тркалав по земја кога збореше за Јонче Христовски и песната хахахаха

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Сељаков е дефинитивно уин. Епик уин. Е пингвин. (што би рекол Жаре)
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 20:40 ---
него стварно Тони се поретко се појавува на настани на кои што треба да се појави. :cautious:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Оваа епизода му беше најдобра, уопште не беше напорна. Тоа е кога го снема копиљот а и ја минимизираше кумановката.
Да направи уште еден по реален лик како сељакот ќе биде подобро али ај со секоја епизода се подобар и подобар е.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.683
Поени од реакции
8.113
Meне не ми е ич интересен некако ,уште на почеток го завртев на РТС и си ја гледав серијата Монтевидео :D

Kajgana Shop

На врв Bottom