КАТАСТРОФА,КАТАСТРОФА И САМО КАТАСТРОФА!„Не можат тие толку да ме изнервираат, колку што јас можам да истрпам. Забораваат една важна работа. За разлика од сите други, јас немам што да загубам. Удавено магаре од мечка не се плаши.“ автор Игор Џамбазов ,да Игор нема што да игуби во случајов,губиме сите ние освен Игор кој за тоа е платен а од кого? Пријателеее извини вака ама подобро да плаќаме да направиш нешто како што треба да имаш идеја барем ние на тебе тоа не треба да ти го кажуваме и онака имаш зимано зимано цели 20 години дојде време кога мораш да даваш на народот ако сакаш да те сака,а најубаво некогаш да си ја признаеш сопствената исцрпеност токму тоа што и ти се случува на тебе Игоре,за моја среќа многу пати сме биле на исто место и мислам дека имаш длабоко убедување дека сеуште својата вредност ти е голема па ај вака ке кажам,Ривалдо на времето во Барселона вредеше преку 30 милиони денес вреди 300 илјади така и со тебе Игоре го достигна врвот човечки е да се откажеш од ТВ ,да се посветиш на театарот ,па ако даде господ да снимиш некој филм ,нешто што ќе остане за сите нас вечно онака како што беа твоите две книги кои можеби да не ги издадеше денес сеуште ќе имаше шо да кажеш,нешто што не е слушнато а се друго е видено,чуено,раскажно па и прекужавано по 100 пати,браво за твојата реалност и свесност дека е КАТАСТРОФА ова ,голема негативна критика за исмејувањето на критичарите што не ти го подржаа шоуто не заборавај неможеш да го исмејуваш оној што ти го дава лебот а ти Игор тоа го направи иииии......да точно е дека старите ќе кажат у право е човеков што збори, ама младите многу добро разбраа што сакаше да кажеш и каква порака испрати со втората епизода!Или си Реал или си Барса или е Црно или Бело !