а зашто да напнуваш во врска со секс?нели,тоа треба само да си дојде?што знам,барем јас така мислам.иначе,машко сум,да не дојде до забуна.Од машките..На пример, за да ти рече Дека те сака, за СЕКС и слични такви работи, повекје ние треба да напнеме!
![]()
да...денешниве женски се дури и понесрамежливи...тоа не прави нас, послаби...денешниве женски не се посрамежливи од машките!!!тука сме негде!нијанси се во прашање и се зависи од човек до човек пред се!!!
zatoa sho umerenata sramezlivost, e neizbezen del od sharmot...zatoa:wink:Не мора да значи,знам исклучоци што не се срамежливи ама ич.
Јас можам за себе да си кажам,а јас сум екстремно срамежлива,особено за љубов иако не изгледам секогаш така.Многу сум неспретна со емоциите и онака некако се срамам постојано,посебно на почеток на врската.
А зашто сум срамежлива?
Појма немам.Едноставно таква сум.![]()
Мисли си.за да ти рече Дека те сака, за СЕКС и слични такви работи, повекје ние треба да напнеме!![]()
Толку многу не. Мене ако ме прашаш, обратно е.Од машките..На пример, за да ти рече Дека те сака, за СЕКС и слични такви работи, повекје ние треба да напнеме!
![]()