Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
нема врска дека се срамежливи, јас на пример сакам да си ја земам ситуацијата под моја контрола ане да му давам незнам ти кави знаци за да он почнел прв, а не јас глупости..... нема време за чекање веке!!!

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
I od zenskata i od maskata strana ima sramezlivi licnosti.
Se si zavisi od karakterot, od licnosta, od nejzinite cuvstva kon drugata polovina, ednostavno do situacijata....

Ganimed

La Petite Seduction
Член од
18 јули 2008
Мислења
303
Поени од реакции
18
ja mislam deka ne e taka, posho zena dok ne ti dae signal deka e spremna, nema da ja lezish...taka da...:pos2:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
pa oni ti davaat signal koga se obleceni ko kurvi, pa ne znaes da li e prostitutka ili dava gabe OD LJUBOV!!!

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
денешниве женски не се посрамежливи од машките!!!тука сме негде!нијанси се во прашање и се зависи од човек до човек пред се!!!

TheSunCries

фак.......i am dead!
Член од
16 јули 2008
Мислења
194
Поени од реакции
5
Од машките.. :) На пример, за да ти рече Дека те сака, за СЕКС и слични такви работи, повекје ние треба да напнеме! :tapp:
а зашто да напнуваш во врска со секс?нели,тоа треба само да си дојде?што знам,барем јас така мислам.иначе,машко сум,да не дојде до забуна.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не мора да значи, знам исклучоци што не се срамежливи ама ич.
Јас можам за себе да си кажам, а јас сум екстремно срамежлива, особено за љубов иако не изгледам секогаш така. Многу сум неспретна со емоциите и онака некако се срамам постојано, посебно на почеток на врската.
А зашто сум срамежлива?
Појма немам. Едноставно таква сум.:)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
денешниве женски не се посрамежливи од машките!!!тука сме негде!нијанси се во прашање и се зависи од човек до човек пред се!!!
да...денешниве женски се дури и понесрамежливи...тоа не прави нас, послаби...

Ganimed

La Petite Seduction
Член од
18 јули 2008
Мислења
303
Поени од реакции
18
Не мора да значи,знам исклучоци што не се срамежливи ама ич.
Јас можам за себе да си кажам,а јас сум екстремно срамежлива,особено за љубов иако не изгледам секогаш така.Многу сум неспретна со емоциите и онака некако се срамам постојано,посебно на почеток на врската.
А зашто сум срамежлива?
Појма немам.Едноставно таква сум.:)
zatoa sho umerenata sramezlivost, e neizbezen del od sharmot...zatoa:wink:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Индивидуална работа се е до карактерот.Некој се поопуштени и можат да пријдат први а некој не.Ама секогаш сум за тоа дека машко си е машко и се знае што треба да направи и дека треба прв да пристапи,добро само ако на девојката и е преку глава да чека нешто да се случи.Не пишано правило:pipi:

TheSunCries

фак.......i am dead!
Член од
16 јули 2008
Мислења
194
Поени од реакции
5
јас на пример,сум срамежлив доста,а девојчињата што се околу мене,се прилично несрамежливи.стално има и такви и вакви(срамежливи и несрамежливи)не можеш да речеш дека сите се срамежливи,нели?

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Зошто уште од мали се воспитувани да се стискаат и да се контролираат во јавност, да не ги помисли народот за невоспитани, вулгарни и радодајки.
Инаку нема врска полот со тоа колку си карактерно срамежлив. Какви жени познавам, луѓе плашат од што се НЕсрамежливи бре, отворени, чак и нападни, колку прашина креваат околу себе... Така и некои мажи. Значи до личноста е, се сложувам.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Беај бе, какви навалентни створења има, они срамежливи биле. Не знам, ја маж да сум и некоја нападна да ми се закачи... Ја шкртам, одма. Трн оф ми е, тотално. Несвојствено е за девојка/жена, не изгледа убаво, а ефект постигнува исклучиво кај одреден тип машки. Од тие честите.
за да ти рече Дека те сака, за СЕКС и слични такви работи, повекје ние треба да напнеме! :tapp:
Мисли си. :icon_lol:

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Од машките.. :) На пример, за да ти рече Дека те сака, за СЕКС и слични такви работи, повекје ние треба да напнеме! :tapp:
Толку многу не. Мене ако ме прашаш, обратно е.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Зашто така налагаат работите,зашто оние немаат меќу нозете тоа што го имаме ние...како викаат затоа сме машки нели,е сага наше е да ги опуштиме :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom