Kaiser
Hidden Fortress
- Член од
- 6 мај 2011
- Мислења
- 3.202
- Поени од реакции
- 2.443
Се согласувам со тебе но мислам дека генерално сме сеуште многу далеку од тотална искреност за бројот на сексуални партнери. Општеството ни е доста табуизирано по таа тема и не верувам бргу нешто ќе се промени.И јас се согласувам многу со тебе. Мене ми е доволно да не е некој што спиел со секоја втора во Скопје. Па и една девојка, да спиела со толку мажи, тоа лесно се дознава во ова мало место... Но дали биле 4, или 40, не е така лесно да се дознаеА искрено, јас не мислам да лажам никого, само за да ме земе за жена. Од проста причина, што мислам дека искреноста е столб на секоја врска, па ако некому му пречи каков сексуален живот сум имала, подобро да прекинеме пред да биде ептен сериозно, зар не? И јас очекувам таква искреност, секако дека не ми се потребни датумите и имињата на жените, но доволно е да знам одприлика како тоа се се случувало... а за тоа и не треба некоја посебна дискусија, во принцип, ретко кој денес си го крие сексуалниот живот како змија нозете....
Да замислиме дека девојката решила да биде искрена и му кажува на типот, маче сум имала секс со 15 души претходно (што е респектабилна бројка би рекол
![Кикотење :giggle: :giggle:](/styles/default/xenforo/smilies/giggle.png)
Заради тоа најголем број девојки бројката ако треба и драстично ќе ја смалат во некои според општеството разумни граници на 4-5 сексуални партнери, па ем тој среќен ем она со мирна душа
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Кај мажите е пак обратен случај. Ние обавезно наголемуваме бројка и тоа често за неколку пати
Така да прилагодувајќи се на општествените норми и морални очекувања во нашава мала државичка девојката ќе го смали бројот на сексуални партнери, дечкото ќе го зголеми и двајцата среќно и весело ќе продолжат да живеат со слатката лага која им обезбедува мирна совест и евентуален хармоничен брак
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)