Епик офф-топик ,да не кажам INB4 ban
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
BooBoo те молам кажи ми како правиш вегетаријанско болоњезе,pls.
Па кажав, не е болоњезе, личи на такво, само со сојни топчиња наместо мелено месо... Кечап/доматен сос, морков, кромид, лук, маслиново масло, вода...
--- надополнето: Jun 2, 2011 10:37 PM ---
Ако си добра у секс нема везе
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
ќе јадам болоњезе 356 дена
Абе дечково мој задоволен е, ама тоа е индивидуално мислење
Ете, тоа се вика компромис, ќе јадеш шпагети секој ден, ама навечер убаво ќе ти биде... компензација, компензација
--- надополнето: Jun 2, 2011 10:38 PM ---
И после ти ми кажуваш дека немаш потреба од маж, дека сама можеш се?
Тебе ти треба некој готвач ала Ношпал кувар и немаш гајле. Ти ќе цепиш дрва, он ќе ти готви и пере, некој си вид обратен хетеросексуален брак. Фино.
Па не знам да готвам зошто не јадам речиси ништо од тоа што треба да се ,,зготви,,. Јадам салати, овошје, зеленчук, не јадам готвено. Затоа не ми е потребен некој да ми готви. А инаку, знам се друго домаќинско, и да перам и да пеглам, и да чистам. Чистењето го сфаќам како рекреација, уживам во него
--- надополнето: Jun 2, 2011 10:39 PM ---
A останатите 9?
Ќе се храниме во ресторан. Јас него на вечера, па тој мене, и така, плус ручеци по мајки татковци, пријатели... ете ти, повеќе од 9 дена
--- надополнето: Jun 2, 2011 10:40 PM ---
за манџа полсено амин ама нејкиш да се потрудиш, инаку тоа што го спомна погоре е три пати потешко од било која манџа, сега тоа што не јадиш е друго ама за потешко не е
Е што е тешко во макарони, та и некој сос со нив (во принцип сите сосови можат да се купат, само се невегетеријански, јас за себе посебно си правам да нема месо) ...
Ставаш вода, малце маслиново масло, оставаш само да си се зготви, цедиш и ете ти ручек.