SV-Strange
Sorcerer Supreme
- Член од
- 27 август 2007
- Мислења
- 3.604
- Поени од реакции
- 367
Koe Вмро, вистинско, народно, забавно?!
Македонско. Јанев беше проклетник, ама ги мајнаа тие.Koe Вмро, вистинско, народно, забавно?!
Vakvi prikazni mozes da prodavas doma na majka ti i na tatko ti a ne nam.Ako majka ti raboti vo GERAS CUNEV i na pauza si ja vezba ustata so poloviot organ na vasiot cenet clen ne treba da bides taka nervozen i da sakas toa da im se slucuva na site.Zosto negovata zena go napusti rabotnoto mesto od strumickata gimnazija dobro znaes ama se obiduvas ili sakas da poveruvas vo golemata glupost sto ja imas napisano.Ako si od Strumica sigurno znaes zosto ne se dograduva delot od gimnazijata sto bese zapocnat od JANEVA.So toa mislam deka dovolno ti kazav zosto taa si zamina, no isto taka mislam i deka dobro go znaes toa ma probuvas nekoj da isprovociras so vakvi postovi.Ti i klosarite kako tebe treba ednas zasekogas da svatat deka ova vase ponasanje sakale vie ili ne ne vodi nikade.Makedonija ne e bila policiska drzava i nema da bide toa treba da vi bide jasno.Сакаш да ти кажам Зошто ?
Бидејки Кирво Јанев се што искраде го стори во ВРЕМЕ на СДСМ ...
Киро Јанев е од стара Струмичка фамилија и ги почитуваше Струмичани.
Киро Јанев не е сељак и мало дете потрчко на Бранко.
Е затоа.
На Киров Јанев жена му се одкажа од работното место за да им отвори пат на помалдите.
( А знаеме дека во Јане Сандански да си “професор“ е сепак некој минимална моќ)
Што значи Киро Јанев не е млад зајак ебач кој свршува за 5 мин
знеа дека има пред игра заплет и свршен чин.
Киро Јанев нема под капата две Агенции за обезбедување.
И ако се докаже криминал нека си лежи.
BTW Киро Јанев повеќе не е ВМРО
Зошто не кажеш дека и Васил Грчев е корумпиран.
Или сакаш да те потсетам во моментот кога сменија од власт градоначалникот Манолев т.н синото бише
Еве ја визијата на Зоран Заев пола Струмица под негова капа другото под капа на гејлада.
Нова индустрисака зона да се пордаде на педерите да направат шивална.
Па можеби ќе те вработат тебе како шивач па на паyзи ќе си ја вежбаш устата на некој педерски полов орган да за да те осигураи даде плата 5000 ден.
Да и нова идеа да се обноват комарците во Струмица не е прскано со години јебига туристите од европа трошат многу пари за заштите од комарци ќе има некој трговец ќар
Без разлика дали Заев ќе биде осуден или не мислам дека цела Струмица ќе застане зад овој човек. Освен секако оние кои и овде и низ градот јадат кака дека крадел и не знам уште какви глупости.Ако се изнајдат докази дека Заев е виновен тој ќе биде осуден.Но струмичани не смеат да заборават дека Заев е оној кој на Струмица и го даде овој изглед на европски град кој го имаме денес.Плус Струмичани не смеат да заборават што Заев направи за спортот во Струмица.И за кошарка и за фудбал и за секој спорт во Струмица.Има клипови на youtube.com за изледот на Струмица пред доаѓањето на Заев па се до денес кога тој е притворен.За сите оние кои не се сеќаваат на изгледот на нашиот град во тоа време повелете погледнете ги клиповите. ПОЗДРАВ
Aман бре типче, ја јас сум 23 години и богами и сум мрднала од Струмица, ти од дека се најде да кажаш шо как. Како прво и основно не гледам место за залет тука кога уште Заев не е прогласен виновен. А ного е смешно тава шо ја браниш честа на Киро Јанев ка сите знаеме шо направи он па најде и за жена му да говораш оти напуштила работа за да биде директорка у една од фирмите овааај сори за да отстапа место на по младите. На мене ми е јасно дека секој кога доаѓа на власт гледе да ја искористе својата позиција, тава го направи и Грчев и Јанев а и Заев ...Ве читам и ви се смајам ама ајде не сте вие криви полвината не сте излезе од Струмица другите сте 11-17 години треба да јадете леб оште.
Dali Zaev ke se otkazese od partiskiot imunitet ako znaese deka e vinoven i deka protiv nego ke se vodi sudska postapka?Ne e lud!Strumica koja e VMRO-vski grad od sekogas,da izbere Gradonacalnik od SDSM sigurno gi znaele sposobnostite na svojot sograganin.Nie sto sakame neka zboruvame,no site se gordi sto stana od Strumica so Zoran Zaev.Menadziranjeto so gradot sekogas mu bile preoritet i zatoa lugeto plakaa kako toa sto mu se slucuva na Zaev,e isto kako toa da mu se slucilo na nekoj najmil.Sto im e celta na VMRO DPMNE?Dali se isplasija deka so ZZ na celo na SDSM partijata ke prerasne vo partija koja ke nema konkurencija vo Makedonija?Ako menadzira so partijata isto kako i so Strumica,daleku ke dostasa.Na Makedonija ne i se potrebni vakvi spektakularni apsenja.Covek ako e vinoveni da se uapsese vo najgolema tajnost,sepak losiot glas nadaleku ke se slusnese,blagodarejki na Sitel i na Latas.
Извини вака ама научна фантастика е да си во било која партија, а апашките апетити да не ти се на завидно нивоуSonje, vo pravo si, tocno e deka nema SDSM konkurencija vo Makedonija, vo niedna partija nema tolku kriminalci i lopuzi.:pos2::pos2:
И ти битуше....шо ќе кажеш како стручњак у таа област.Sonje, vo pravo si, tocno e deka nema SDSM konkurencija vo Makedonija, vo niedna partija nema tolku kriminalci i lopuzi.:pos2::pos2: