Dr_ViRuS
DarkSide with green light
- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 1.076
- Поени од реакции
- 28
Gledam ovie od DPMNE se iznapisale na temava, ni sram ni obraz ni perde jadat lajna kako za svetsko prvenstvo. Pa picka vi mater seljaci edni zosto KIRO JANEV ne go privedat ebavi seljacite glupavi covekot ja iskrade pola Strumica i nikomu nisto e sea toj sto pravi zatvori go mu preci na CARLI CAPLIN ne moze mirno da spie i sam e svesen deka mu pravi ogromni problemi i mora da go zatvori ama moze samo za k... da mu se fati.A za strumicanite so jadat ..... za vas ne trebalo nisto da se pravi be ovde dojde vreme koga za da pides sakan i cenet treba da krades da vi e... pederite glupavi.Se so napravi da sokrsime pa da se vratime u kameno doba toa izgleda treba za vas
Сакаш да ти кажам Зошто ?
Бидејки Кирво Јанев се што искраде го стори во ВРЕМЕ на СДСМ ...
Киро Јанев е од стара Струмичка фамилија и ги почитуваше Струмичани.
Киро Јанев не е сељак и мало дете потрчко на Бранко.
Е затоа.
На Киров Јанев жена му се одкажа од работното место за да им отвори пат на помалдите.
( А знаеме дека во Јане Сандански да си “професор“ е сепак некој минимална моќ)
Што значи Киро Јанев не е млад зајак ебач кој свршува за 5 мин
знеа дека има пред игра заплет и свршен чин.
Киро Јанев нема под капата две Агенции за обезбедување.
И ако се докаже криминал нека си лежи.
BTW Киро Јанев повеќе не е ВМРО
Зошто не кажеш дека и Васил Грчев е корумпиран.
Или сакаш да те потсетам во моментот кога сменија од власт градоначалникот Манолев т.н синото бише
Еве ја визијата на Зоран Заев пола Струмица под негова капа другото под капа на гејлада.
Нова индустрисака зона да се пордаде на педерите да направат шивална.
Па можеби ќе те вработат тебе како шивач па на паyзи ќе си ја вежбаш устата на некој педерски полов орган да за да те осигураи даде плата 5000 ден.
Да и нова идеа да се обноват комарците во Струмица не е прскано со години јебига туристите од европа трошат многу пари за заштите од комарци ќе има некој трговец ќар