Запознавање со родителите на дечкото/девојката

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Koga vrskata ke trgne i koga ke bide poseriozno i veke pominale nekoi 5-6 meseci bi prifatila onaka zapoznavanje so negovite:) ama sepak ne mi e zgodno toa zapoznavanje ne znam zs:)

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Абе мислам дека нема потреба родителите да ги запознавате со дечкото/девокјката. Тоа си е ваша работа и како што рече Флик, можат некогаш да бидат стварно напорни.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Не е ништо страшно
Јас го знаев татко и од девојка ми уште пред да се фатам со неа
:)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Само во една врска се имам запознаено со родителите на дечко ми.
Јас бев дома му тие дојдоја и запознавањето беше неизбежно:wink:
Само се представив и поздравив со нив и после појдовме во друга соба.Од тогаш кога ќе појдев дома му секогаш кога ќе ги видев се поздравуваме и некогаш седевме заедно 15 тина минути.Ништо страшно не е ако се запознаш со родителите.
Не сум повеќе со него но кога ќе ја видам мајка му по чаршија секогаш ја поздравувам:pipi:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
391
Поени од реакции
20
Jas sekogas sum se zapoznavala so roditelite od deckoto i skoro nikogas ne sum imala problem so toa,ubavo sum bila prifatena.E sega koga se zapoznav so majkata na mojot soprug od odma pocna mani da mi naoga,te kosata mi bila retka te sum bila nervozna i sto li ne!Od pocetok me nerviraa tie raboti no so tekot na vremeto oguglav pa sega ne ja reckam.Mislam deka nekoi roditeli preteruvaat vo ocenuvasnjeto na partnerot od svojot sin/kerka taka da nekoj pat e podobro covek da ne se zapoznava brzo da se postedi sebe si od nerviranje.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
досега сум пропаѓала во земја при такви дешавки... е ми се темнело пред очи ко ке требало да запознаам мајка или татко од дечко... додуша со татковците најубаво ми одел и муабет и све...

со моменталниот дечко коа не ми се темнеше пош ги знаев од пред тоа пош бевме другарчиња некое време... аааа и да .. се уште се срамам

Сталин

Висарионович
Член од
24 декември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
11
Мило ми било така кога девојката ме запознавала со своите родители. Тоа значи дека и значам и сака да ме запознае со своите најмили како и да бидеме јас и таа поблиски. Како и да е, убав гест е.

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Мене маж ми уште во почетокот на врската туку од околу ми кажуваше дека не е за сериозна врска, дека дома никогаш девојка не однесол, па по не цела година ми наговестуваше дека не мислел да се жени (WTF? јас не му предложив брак :pos2:) и кога прв од неговото друштво се ожени. Прв пат кога отидов кај него, неговите беа на работа, ама ние изгубивме осет за време и кога скокнав да си одам, ме задржа да сум ги дочекала да се запознаеме, а не да се разминеме на скали :) :) И така со свекор ми другиот ден (лесна му земја) и со маж ми го гледавме Lord of the Rings. А првиот ден кога бев па, свекрва ми по 5 мин в комшии замина и кога се врати свекор ми и рече „снаа ти дошла на гости ти по комшии шеташ“.:pos2:Култура:toe::pos2:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Јас се гледам со дечково 15 дена он сака да ме запознае со неговитееее, е сега мене освен што ми е срам , незгодно ми е малку повеке ми е рано да одам да се запознавам иако он ми рече дека јас кога ке решам ке ме запознае, ама како и да еда сум си имала во план:kesa::kesa::kesa:

Член од
14 февруари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
6
ja idam so tip skoro godina za edno mesec......i nejkam da se zapoznaam so negovite a ni on so moite...pa sho nema da se mazam za nego i bshka sho ima on moite da gi znae......:toe:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Досега се имам запознаено само со таткото на еден од бившите. Седевме кај него и човекот дојде, фино се поздрави и рече дека имал некоја битна работа :)
Татко ми не го запознав со дечкото, туку сами се запознале. Биле во некој ресторан и се заправиле муабет за политика и сега се онака фини еден спрема друг.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Досега со ниту едни родители на бившите се немам официјално запознаено.Онака пошто местото е ептен малечко се знаеме сите и се поздравуваме а официјално:nenene:.Пред се затоа што не идам на гости кај дечковците па сум немала прилика да запознам.А и познавајки се себеси мислам дека првата средба ке биде "jaka":kesa:

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
Е тоа ми беше најтешката работа... Кога се сетам на првата средба, пак ми се стемнува :pos2:
Колку само ми беше срам. За малку ке се онесвестев... така ми се стемни...а и настината бев, апчиња пиев претходно, немав јадено цел ден... циркус!
И после 7 ипол години врска утре ми е срам од нив... абе луда сум :tapp:

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
Зависи...Кога ќе осетам дека ми е убаво во врска после одреден период,ако осеќам дека и типката е посериозна со мене,би размислил и да ја запознам со моите.Досега не ми се случило тоа,освен онака на улица ако сме се сретнале со родители на бившите.Знам еднаш бившата избега во продавница,кога ги виде нејзините како се приближуваат до нас во чаршија.Мене ми падна ептен глупо,зошто ми изгледаше незрело од нејзина страна...сепак и да ме претставеше пред нејзините,тоа ќе беше чисто од култура.
Да резимирам...ќе ја поканам "некоја" дома кај мене кога ќе сум сигурен дека таа врска има потенцијал да оди далеку.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
ма какво запознавање..не сум воопшто за тоа..ниедна женска не ми е сигурна дур не ја зеам така да нема потреба да ја запознаваам со моите..

Kajgana Shop

На врв Bottom