Прочитај на претходната страна најдолу! :twisted: Немало како нејзе бе! :poos: :poos: :poos:divine напиша:Јас имам брат и си ги сакам сите негови девојки ... ви велам јас како мене друга нема, вие не ми верувате :poos: jea:
Javi se ko ke naprai toj 21, i ko ke pocnat alapaci kako mene da ti idat doma, i oni da mu kazuvaat kaj da sedne, shto da gleda na televizija, koi pantaloni da gi oblece i koga da ide da spie i ke pravime muabet. Seto toa pod istiot krov pod koj ti i on ste se mavale so pernici, pod koj ti nemu si mu vrzuvala patiki, kade ti nemu si mu stavala lazica u usta ili obratno vo mojot slucaj. I eden den ko nekoja ke ti rece Ti nego ne go poznavas, slusaj jas da ti kazam kako e.FortunE напиша:Абе еве јас брат ми би ти го местела, верувај дека би те сакала како девојка негова! Ама има еден проблем, многу е малечко, 11 години има :poos: :poos:OBDN напиша:Zatoa eden od moite preduslovi e da nema sestra toj nekoj :poos:
Ех... кога ќе има 21 година, јас ќе имам 32, тешко дека ќе се замарам со неговите девојки, стара ќе бидам :poos: :poos: :poos:OBDN напиша:Javi se ko ke naprai toj 21, i ko ke pocnat alapaci kako mene da ti idat doma, i oni da mu kazuvaat kaj da sedne, shto da gleda na televizija, koi pantaloni da gi oblece i koga da ide da spie i ke pravime muabet. Seto toa pod istiot krov pod koj ti i on ste se mavale so pernici, pod koj ti nemu si mu vrzuvala patiki, kade ti nemu si mu stavala lazica u usta ili obratno vo mojot slucaj. I eden den ko nekoja ke ti rece Ti nego ne go poznavas, slusaj jas da ti kazam kako e.FortunE напиша:Абе еве јас брат ми би ти го местела, верувај дека би те сакала како девојка негова! Ама има еден проблем, многу е малечко, 11 години има :poos: :poos:OBDN напиша:Zatoa eden od moite preduslovi e da nema sestra toj nekoj :poos:
E koga ke i zaribash eden :viol1: u glava, svrti i na OBDN da i kazes :poos:
FortunE напиша:Ех... кога ќе има 21 година, јас ќе имам 32, тешко дека ќе се замарам со неговите девојки, стара ќе бидам :poos: :poos: :poos:OBDN напиша:Javi se ko ke naprai toj 21, i ko ke pocnat alapaci kako mene da ti idat doma, i oni da mu kazuvaat kaj da sedne, shto da gleda na televizija, koi pantaloni da gi oblece i koga da ide da spie i ke pravime muabet. Seto toa pod istiot krov pod koj ti i on ste se mavale so pernici, pod koj ti nemu si mu vrzuvala patiki, kade ti nemu si mu stavala lazica u usta ili obratno vo mojot slucaj. I eden den ko nekoja ke ti rece Ti nego ne go poznavas, slusaj jas da ti kazam kako e.FortunE напиша:Абе еве јас брат ми би ти го местела, верувај дека би те сакала како девојка негова! Ама има еден проблем, многу е малечко, 11 години има :poos: :poos:OBDN напиша:Zatoa eden od moite preduslovi e da nema sestra toj nekoj :poos:
OBDn nemash poima kolku samo vo pravo si bila , sekogash imam gledano na toa kako da jas mu sum najbliska deka devojka deka so mene e poblizok , deka jas treba da se slusham , na moja strana da e , nedaj boze da zemi nejzina partija pred moja deka taja mu e SAMO sestra a i do negde smetnja :bum: Interesena tie poentata slednata sestra sigurno poarno ke pominiOBDN напиша:Javi se ko ke naprai toj 21, i ko ke pocnat alapaci kako mene da ti idat doma, i oni da mu kazuvaat kaj da sedne, shto da gleda na televizija, koi pantaloni da gi oblece i koga da ide da spie i ke pravime muabet. Seto toa pod istiot krov pod koj ti i on ste se mavale so pernici, pod koj ti nemu si mu vrzuvala patiki, kade ti nemu si mu stavala lazica u usta ili obratno vo mojot slucaj. I eden den ko nekoja ke ti rece Ti nego ne go poznavas, slusaj jas da ti kazam kako e.FortunE напиша:Абе еве јас брат ми би ти го местела, верувај дека би те сакала како девојка негова! Ама има еден проблем, многу е малечко, 11 години има :poos: :poos:OBDN напиша:Zatoa eden od moite preduslovi e da nema sestra toj nekoj :poos: