Запознавање со родителите на дечкото/девојката

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Јас имам брат и си ги сакам сите негови девојки ... ви велам јас како мене друга нема, вие не ми верувате :poos: :eek:jea:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
divine напиша:
Јас имам брат и си ги сакам сите негови девојки ... ви велам јас како мене друга нема, вие не ми верувате :poos: :eek:jea:
Прочитај на претходната страна најдолу! :twisted: Немало како нејзе бе! :poos: :poos: :poos:

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
FortunE напиша:
OBDN напиша:
Zatoa eden od moite preduslovi e da nema sestra toj nekoj :poos:
Абе еве јас брат ми би ти го местела, верувај дека би те сакала како девојка негова! Ама има еден проблем, многу е малечко, 11 години има :poos: :poos:
Javi se ko ke naprai toj 21, i ko ke pocnat alapaci kako mene da ti idat doma, i oni da mu kazuvaat kaj da sedne, shto da gleda na televizija, koi pantaloni da gi oblece i koga da ide da spie i ke pravime muabet. Seto toa pod istiot krov pod koj ti i on ste se mavale so pernici, pod koj ti nemu si mu vrzuvala patiki, kade ti nemu si mu stavala lazica u usta ili obratno vo mojot slucaj. I eden den ko nekoja ke ti rece Ti nego ne go poznavas, slusaj jas da ti kazam kako e.
E koga ke i zaribash eden :viol1: u glava, svrti i na OBDN da i kazes :poos:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
OBDN напиша:
FortunE напиша:
OBDN напиша:
Абе еве јас брат ми би ти го местела, верувај дека би те сакала како девојка негова! Ама има еден проблем, многу е малечко, 11 години има :poos: :poos:
Javi se ko ke naprai toj 21, i ko ke pocnat alapaci kako mene da ti idat doma, i oni da mu kazuvaat kaj da sedne, shto da gleda na televizija, koi pantaloni da gi oblece i koga da ide da spie i ke pravime muabet. Seto toa pod istiot krov pod koj ti i on ste se mavale so pernici, pod koj ti nemu si mu vrzuvala patiki, kade ti nemu si mu stavala lazica u usta ili obratno vo mojot slucaj. I eden den ko nekoja ke ti rece Ti nego ne go poznavas, slusaj jas da ti kazam kako e.
Ех... кога ќе има 21 година, јас ќе имам 32, тешко дека ќе се замарам со неговите девојки, стара ќе бидам :poos: :poos: :poos:

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
FortunE напиша:
OBDN напиша:
FortunE напиша:
OBDN напиша:
Ех... кога ќе има 21 година, јас ќе имам 32, тешко дека ќе се замарам со неговите девојки, стара ќе бидам :poos: :poos: :poos:

Abe ti javi se. :)

ragazza ne sme losi, ali sea neam vreme ke doobjasnam u nekoja druga prilika.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Ќе те имам на ум! Ако ме нема да те побарам за 10 години, барај ме ти аман! Да не ме снајде нешто лошо од девојката! :pos:

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
Znaci ko ke go recete toa "nazad na temata" eksplozija mi se stvara u glava.
MIsla e proces i tek, ne diktiran od naslovi i temi spored mene. Nemoze da se ocekuva deka temata od vreme na vreme nema da zabega vo direkcija vo koja ne e zamislena; toa e normalno, za da se dojde do nekoj zaklucok, ili ideja, treba da se stigne do tamu, a nikoj sem Kolumbo ne stignal do Amerika bez kruzenje.

Ili mozebi treba da sedneme da iskucame so treba da piseme, napraime nekolku verzii pred da dojdeme do poentata za da se osigurame deka 100% nema da skrsneme od temata? Pa na fax ne mi pravea taka!.

A na primer "Javi se ti mozda mene ke me snajde neshto od devojkata" mozebi zvuci ko sega i nadvor od temata, no ne e, otvara eden mal milion pod prasanja na temata.

Jas se izvinuvam so pak vaka nadvor od temata, ama stvarno mi treba objasnuvanje za logikava, posto nemozam da skontam.

E taka mi olekna sea, od koga se mislam da si prasam. Ozbilna sum.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
:poos: :poos: :poos:

Со тоа сакав да кажам да не забегаме ептен со несериозни муабети. Во право си за тоа дека не може секогаш да се придржуваш до темата, а и таа реченица е до некаде во врска со темава :pos:
Ајмо :pos:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Го изменив својот пост за твоја љубов! :pos: :pos: :pos:

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
ne e toa problemot kaj mene so zapoznavanje so nejzinite...kakva maka si videl za da ja legnes pa aj i taa rabota ke se pomine nekako.........

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
OBDN напиша:
FortunE напиша:
OBDN напиша:
OBDn nemash poima kolku samo vo pravo si bila , sekogash imam gledano na toa kako da jas mu sum najbliska deka devojka deka so mene e poblizok , deka jas treba da se slusham , na moja strana da e , nedaj boze da zemi nejzina partija pred moja :pos: deka taja mu e SAMO sestra a i do negde smetnja :bum: Interesena tie poentata slednata sestra sigurno poarno ke pomini :pos:

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
па искрено не ми пречи али и не сум многу за тоа , зш има напорни родители па ако се скарате ти се јавуваат па зошто сте се скарале па смирете се и слични глупости - е тоа не ми треба

Kajgana Shop

На врв Bottom