ЗЕМЈОТРЕС!

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
па тоа прашувам што се случи,абе оти не ме разбираш не пишувам шпански а??
За глувци нишкоj ништо не е кажал. Не разбрав што мислиш за Козлодуj...?!

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Ај смири се малку у БГ...И никад више у курац памет неам од вакви работи...Моменто кога ја почуствуваш моќта на немоќта.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
денес Гејлада ја затресе земјотрес со јачина од 4,5 по Рихтер
Но, страшното е што сеизмолозите очекуваат продолжена сеизмична активност на Балканот.

Член од
19 март 2012
Мислења
386
Поени од реакции
212
ЗЕМЈОТРЕС ПРЕД 27 СЕКУНДИ

Песимист

Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Јеп ама ептен краток.....

Песимист

Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Е овој не го осетив
Беше доста краток јас ептен дека у тишина сам у соба куцам семинарска затоа.....Инаку ретко кој го осетил овој( бар така мислам)

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
jas go osetiv ovoj tuka vo sofija ... ama da mu ebam majkata vekej sekoj den ima zemjotresi i posle onoj od onoj den 6.0 po rihter sto bese vekje epten me fakja strav.Ama stvarno epten oti od onaj predhodniot imam trauma ebate.Strasna rabota.I ete ovaj sega me uplasi i trgnav da izleguvam ama nesto se soprev .... na 5ti sprat sum i se osekja ubavo.A i kucinjata pocnaa da lajat site odedns, mackata se isplasi kaj mene, toa uste povekej me izfilmira.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Мене ми пишат одма, го осети ли земјотресот бе, ти живееш во зграда, на високо си.

Море маме ви јебем не да го осетив, ќе се посерев. Мониторот се клатеше лево-десно.
Страшно

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Мене ми пишат одма, го осети ли земјотресот бе, ти живееш во зграда, на високо си.

Море маме ви јебем не да го осетив, ќе се посерев. Мониторот се клатеше лево-десно.
Страшно
Во кој град живееш?

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
Јапонија секој сат земјотрес има една 100катница не падна, а кај нас еден помал земјотрес нека фати се че се срамни со земјата.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Јапонија секој сат земјотрес има една 100катница не падна, а кај нас еден помал земјотрес нека фати се че се срамни со земјата.
Таму сите згради им се изградени против сеизмички активности , а од друга страна кај нас се изградени од гипс картон а и плус во 90% од зградите има куртони што рушат попторни стубови за да им изгледа поголемо дома .....

Kajgana Shop

На врв Bottom