ЗЕМЈОТРЕС!

Б

Бат Елохим

Гостин
среќа на спиење ме фати, инаку денес ќе ми беше страв дома да седам, а надвор е за никаде времето...

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Има Господ да не тресе малку, забегавме и ние луѓето ама тука е Господ да ни каже дека ние сме само гости на овој свет!

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Како бре и покрај два сеизмометра дома (еден марка Felis Catus,друг Canis Lupus Familiaris)не сетив ништо?!
во Катланово луќето сетиле,јас во Идризово шо е на максимум 10.км ништо не сетив,а ни сеизмометрите.

M

Moon Child

Гостин
Да не беше фејсбук, немаше да дознаам дека имало земјотрес. Онака, станувам утрово, палам компјутер со палецот од десната нога, седнувам и на фејсбук гледам статуси.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
пред да се случи земјотрес од толкав епицентар би требало да има наезда од глувци кои го напуштаат местото(Софија е голем град,не било забележано такво нешто ?!)........ нема рапорт за Козлодуј..........

Член од
18 февруари 2012
Мислења
1.273
Поени од реакции
930
пред да се случи земјотрес од толкав епицентар би требало да има наезда од глувци кои го напуштаат местото(Софија е голем град,не било забележано такво нешто ?!)........ нема рапорт за Козлодуј..........
не знам за глувци ама нешто чудно се случува има над 10 луѓе дека биле нападнати од гаврани.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Еден другар од Берово ми пише вели многу се исплашиле,цело Берово на улица излегло изгледа таму највеќе се осетил.Вели дека хрчакот почнал да писка па се разбудил и после 20 секунди се случил земјотресот,цело Берово се лулало!

Kajgana Shop

На врв Bottom