ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
пред да се случи земјотрес од толкав епицентар би требало да има наезда од глувци кои го напуштаат местото(Софија е голем град,не било забележано такво нешто ?!)........ нема рапорт за Козлодуј..........
Глувците реагират на поплави.....Иам слушнато дека кај земјотресите највеке реагират кучињата.

Ме нервира што сум станат толку многу асеизмичен . И синоќа и минатиот пат кога имаше земјторес ништо не осетив , а бев буден . И во двата случаи гледав филм.

Ќе си купам нешто вакво , да осетам и јас дека има земјотрес како човек , да знам да излезам пред зграда .

pic4a5728df85083.jpg

Ме нервира што сум станат толку многу асеизмичен . И синоќа и минатиот пат кога имаше земјторес ништо не осетив , а бев буден . И во двата случаи гледав филм.

Ќе си купам нешто вакво , да осетам и јас дека има земјотрес како човек , да знам да излезам пред зграда .

pic4a5728df85083.jpg
хахаха и да си купиш,чувството да излеташ надвор на пиџами е незамнливо :Р

Јас мислев сум се изреметила:pos: Гледам баскет на ПЦ во и раката ми стои на бирото, кога почна да се ниша навака, натака, викам леле нешто не е во ред со мене, пак ми се слошило. Кога отворам ФБ во гледам статуси за земјотрес.:icon_lol:

Јас мислев сум се изреметила:pos: Гледам баскет на ПЦ во и раката ми стои на бирото, кога почна да се ниша навака, натака, викам леле нешто не е во ред со мене, пак ми се слошило. Кога отворам ФБ во гледам статуси за земјотрес.:icon_lol:

А ја баш легнав и креветот почна лево десно..се вртам гледам нема никој,а башка и ништо немав пиено..и ми текна што е :)

ozbilno ,,,pomosh od berovchani ,,,mi treba brojot telefonski od hotelot shto e vo centar na gradot ,,,imam dobar prijatel ,,,bi sakal da se slushnam,,,,/promena na kartichka i pola broevi gi nema/,,,,,,,,,,,

пред да се случи земјотрес од толкав епицентар би требало да има наезда од глувци кои го напуштаат местото(Софија е голем град,не било забележано такво нешто ?!)........ нема рапорт за Козлодуј..........
Каков рапорт за Козлодуj? Сабале просто е докладвано, дека централата работи, не е изклучила авариjно зарад земетросот.

Мистерија голема.
Сликата е у .гиф формат, анимирана слика која се обновува во реално време, затоа.

Така сите паранормални работи се всушност нормални и во согласност со природните закони.
Интересот го побудува недостатокот на информација.

Благодарам за инфото.

Един от коминита на ТЕЦ Перник се порути.
620x830.jpg

Каков рапорт за Козлодуj? Сабале просто е докладвано, дека централата работи, не е изклучила авариjно зарад земетросот.

па тоа прашувам што се случи,абе оти не ме разбираш не пишувам шпански а??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom