ЗЕМЈОТРЕС!

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
пред да се случи земјотрес од толкав епицентар би требало да има наезда од глувци кои го напуштаат местото(Софија е голем град,не било забележано такво нешто ?!)........ нема рапорт за Козлодуј..........
Глувците реагират на поплави.....Иам слушнато дека кај земјотресите највеке реагират кучињата.

А

Анноун

Гостин
Ме нервира што сум станат толку многу асеизмичен . И синоќа и минатиот пат кога имаше земјторес ништо не осетив , а бев буден . И во двата случаи гледав филм.

Ќе си купам нешто вакво , да осетам и јас дека има земјотрес како човек , да знам да излезам пред зграда .

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Ме нервира што сум станат толку многу асеизмичен . И синоќа и минатиот пат кога имаше земјторес ништо не осетив , а бев буден . И во двата случаи гледав филм.

Ќе си купам нешто вакво , да осетам и јас дека има земјотрес како човек , да знам да излезам пред зграда .

хахаха и да си купиш,чувството да излеташ надвор на пиџами е незамнливо :Р

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Јас мислев сум се изреметила:pos: Гледам баскет на ПЦ во и раката ми стои на бирото, кога почна да се ниша навака, натака, викам леле нешто не е во ред со мене, пак ми се слошило. Кога отворам ФБ во гледам статуси за земјотрес.:icon_lol:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Јас мислев сум се изреметила:pos: Гледам баскет на ПЦ во и раката ми стои на бирото, кога почна да се ниша навака, натака, викам леле нешто не е во ред со мене, пак ми се слошило. Кога отворам ФБ во гледам статуси за земјотрес.:icon_lol:
А ја баш легнав и креветот почна лево десно..се вртам гледам нема никој,а башка и ништо немав пиено..и ми текна што е :)

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.424
ozbilno ,,,pomosh od berovchani ,,,mi treba brojot telefonski od hotelot shto e vo centar na gradot ,,,imam dobar prijatel ,,,bi sakal da se slushnam,,,,/promena na kartichka i pola broevi gi nema/,,,,,,,,,,,

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
пред да се случи земјотрес од толкав епицентар би требало да има наезда од глувци кои го напуштаат местото(Софија е голем град,не било забележано такво нешто ?!)........ нема рапорт за Козлодуј..........
Каков рапорт за Козлодуj? Сабале просто е докладвано, дека централата работи, не е изклучила авариjно зарад земетросот.

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Член од
29 ноември 2008
Мислења
83
Поени од реакции
46
Мистерија голема.
Сликата е у .гиф формат, анимирана слика која се обновува во реално време, затоа.
Така сите паранормални работи се всушност нормални и во согласност со природните закони.
Интересот го побудува недостатокот на информација.

Благодарам за инфото.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Един от коминита на ТЕЦ Перник се порути.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Каков рапорт за Козлодуj? Сабале просто е докладвано, дека централата работи, не е изклучила авариjно зарад земетросот.
па тоа прашувам што се случи,абе оти не ме разбираш не пишувам шпански а??

Kajgana Shop

На врв Bottom