Жална вест: Тоше Проески загина во сообраќајна несреќа

Статус
Затворена за нови мислења.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
И после ќе кажеле има Господ. Па кај е Господ сега? Тоше беше побожен човек, секогаш носеше крст, ги почитуваше сите божји обичаи, се молеше.... И одеднаш се случи да загине во сообраќајна несреќа и тоа не по негова вина. Барем да седел на задно седиште ќе преживеел... LIFE IS A BITCH!!!

Член од
16 октомври 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
MAKEDONIJA ZAGUBI GLAS STO NEMA DA SE RODI POVTORNO
POKLON NA SVETLIOT LIK NA TOSE
SOCUSTVO NA SEMEJSTVOTO I CELA MAKEDONIJA
ZNAJ DEKA KE ZIVEES VO SRCATA MAKEDONSKI DODEKA
VEKUVA MAKEDONIJA
POCIVAJ VO MIR
PADNA NAJUBAVATA ZVEZDA NA MAKEDONSKOTO NEBO

Член од
10 октомври 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
mnogu zalmo,nema zborovi koj bi go opisale golemiot nas tose.bese human covek,covek koj na site ne sakase....ednas majka vakovov covek ragja! se uste nemozam da se svestam deka tose go nema nemoze nikoj da se svesti deka mk izgubi uste eden vakov covek. TOSE pocivaj vo mir i sekogas ke bides vo moevo srce,sekogas ke te imam vo srcevo i nikogas nema da te zaboravam.......socustvo do negovoto semejstvo. te sakam tose

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Имавме среќа да живееш покрај нас и да не научиш како во животот може да се успее со ненаметлива доброта и евидентни пеачки квалитети кои му ги даваше на човештвото.
Твојот глас се слушна до небеската висина па ете некој од горе посака да те земе покрај себе,за и небото да биде весело,како некогаш што беше земјава!
На денешен ден изгубивме пријател,брат,син свој ближен!
Боже те молиме чувај го Тоше во твоите прегратки како ние во своите срца!
Почивај во мир!

SkyWalker

HorrificMind
Член од
12 октомври 2007
Мислења
58
Поени од реакции
1
И после ќе кажеле има Господ. Па кај е Господ сега? Тоше беше побожен човек, секогаш носеше крст, ги почитуваше сите божји обичаи, се молеше.... И одеднаш се случи да загине во сообраќајна несреќа и тоа не по негова вина. Барем да седел на задно седиште ќе преживеел... LIFE IS A BITCH!!!
Taka e

RRRRRRRIIIIIIIIIIPPPPPPPP
TOSHKA

R

reactive89

Гостин
Згасна најголемата ѕвезда на Балканов...!

ТОШЕ Почивај во мир!!! Знај дека ќе си секогаш во нашите срца... знај дека со твоите песни пораснавме и дека ги имаме и дека ќе ги чуваме и негуваме твоите песни во нашите срца... Твоите песни беа наменети за нас, знај дека секоја твоја песна има наша приказна!

ФАЛА ТИ ЗА СЕ ШТО НАПРАВИ ЗА НАС!!!

А ти МАКЕДОНИЈО, охрабри се и не плачи, зашто Тоше не би сакал неговата МАКЕДОНИЈА да плаче!
ОХРАБРИ се со неговите песни и со тоа дека секогаш ќе ни биде во срцата наши!

МАКЕДОНИЈО Издигни се на нозе и промовирај и негувај ги неговите песни, зашто тоа го заслужува ТОЈ!!!

Член од
16 јули 2007
Мислења
39
Поени од реакции
0
NE E MOZNO, NE E MOZNO....NE MI SE VERUVA!!!!!

ZLATEN ANGELU MOJ:-(

TOShE-> TE SAKAAAAM

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
БОГ ДА ГО ПРОСТИ
не го сакав,не го ни мразев,не ја сакав неговата музика,дури и ми беше одвратна...но го почитував...беше јак вокал и голем хуманитарец
не заслужи вакво нешто
но тој самиот препеа една песна на последниот концерт...Nothing else mathers...
и навистина Nothing else mathers бидејќи него веќе го нема и било што повеќе да се каже би било излишно...
ПОЧИВАЈ ВО МИР

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Бог да го прости и нека му е лесна земјата

Пред се сочуство до семејството. Изгубивме голем човек.

Инаку лошите и Господ не ги сака....Можда ти е јасно зошто го кажувам ова.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Со оваа несреќа Македонија загуби многу. Верувајте нема да има некоја ѕвезда како Тоше во блиска иднина. Тоше беше еден и едниствен. Засекогаш ке остане со нас. Речиси сите негови концерти беа од хуманитарен карактер. Почит.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Животов никад не е фер, само тие што вредат ги зема.

Инаку не сум му бил фан, ама не можев да кажам дека не вреди. Чоекот нема да го заборавиме. НИКОГАШ!

Да му оддадеме почит бидејќи ја заслужил и тоа како.

Почивај во мир, Тоше, секогаш ќе бидеш со нас!

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Што друго би додала за овој великан, а што не е веќе кажано?

Ма ни зборови не можат да ја искажат тагата на цела Македонија..

Секогаш ќе те сакаме!

Член од
15 март 2006
Мислења
95
Поени од реакции
5
Mozam da zalam samo za ogromnata zaguba,ova e golema tragedija za site,no sekogas ke se sekavam na Tose i sekogas so zadovolstvo ke gi slusam negovite pesni.Pocivaj vo mir!!!:(:(:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom