Жална вест: Тоше Проески загина во сообраќајна несреќа

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 октомври 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Штета навистина, толку квалитетен, толку хуман човек не се гледа секојдневно... Еден од најдобрите гласови во светот ... Сеуште не ми се верува дека почина. Нека му е лесна земјата, да почива во мир.

Bertone

Автомобилски Дизајнерски Гуру
Член од
1 октомври 2007
Мислења
808
Поени од реакции
6
Мислам...и покрај тоа што бев против на почеток за идејава...најголема почит според мене (освен постовите) е да ставиме сите аватари од него, во знак на искрено жалење.

Мој предлог е тоа...

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Незнам шо да кажам. Тоше е најголемиот човек во Македонија. Сите ние изгубивме еден многу голем човек, пејач и голем хуманист. Значи во умирањето нема никакво правило- се повеќе и повеќе умираат млади луѓе, страшно.
Човек кој веруваше во Господ, правеше цркви, подари 10-тици па и100-тици илјади евра на хуманитарни цели, зарем треба на ваков човек да му се одземе живот? Господ тука многу погреши.
Сеуште не ми се верува дека повеќе нема да биде меѓу нас, сеуште мислам дека ова е само една голема лага, но, за жал е вистина :(
Тоше почивај во мир

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.542
Поени од реакции
2.727
Бог да го прости каков шок еј не можам да поверувам уште дека ова е вистина.Нека му е лесна земјата,Тоше ангелу наш почивај во мир.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Не ми се верува сеуште, нека почива во мир. :(:(:(

Член од
17 јуни 2007
Мислења
37
Поени од реакции
1
Голема трагедија

Едвај можам да поверувам. Ова е голема загуба за сите нас македонците. Тоше не задолжи сите со неговата песна, со неговата хуманост, со се што стори за сите нас и за Македонија. Него го нема повеќе, но вечно ќе живее во сите нас. Нека му е вечна слава. Изгубивме уште еден голем македонец.

Bertone

Автомобилски Дизајнерски Гуру
Член од
1 октомври 2007
Мислења
808
Поени од реакции
6

Нека му е слава...

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Господ да го прости...не ми се верува сеуште:( :place::place:...но тоа е,мистериозни се Божјите патишта и никогаш не знаеш каде ќе те одведат...

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Му згасна животот,убоо.........нека гори у пеколот......
kako ne ti e sram vakvo nesto da kazes idiotu nizaeden!!!!!! bez oset si za takvite kako tebe samo najteska kazna!!!!p.s. tose , pocivaj vo mir!! zosto gospod sekogas gi zema dobrite???

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Лелееееееее зашто мора се вакви луѓе да умираат што добро прават за народот??? Не ми се верува, ова е најлоша вест за македонскиот народ.

R.I.P TOШЕ

The General

A Slight Case of Overbombing
Член од
6 мај 2007
Мислења
478
Поени од реакции
13
Уште не можам да поверувам дека почина... :cry:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Тоше,иако понекогаш знаев да се пошегувам на твоја сметка,длабоко во себе ти се восхитував,ти си голем човек,не зборувам во минато,затоа што не можам сеуште да те ставам во минатото.За мене ќе живееш,така ми е полесно.И сега,додека на двд-во врти `Место на злосторот`...тешко е.

А вие,што го напаѓате,признајте дека не ви е сеедно.Не сум патетична,реална сум.Ако немате нешто попаметно да кажете,не се мачете да постирате.Сеедно,тоа нема да го врати.Го сфатив тоа кога ја видов раката како му виси под смачканиот лим од автомобилот.Трагедија.Сеуште не можам да поверувам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom