- Член од
- 16 август 2010
- Мислења
- 147
- Поени од реакции
- 3
Фала колега, но на колегата му кажале да почека до утре и тоа и на мене ми преостанува
што викаш за пола?kolegi moze samo 1 izboren predmet da zemam vo 2-ra ili moram i dvata ???
Nmoj tolku losa da si i ti se desavaat zabuniшто викаш за пола?
кога во прва имавме 2, која е логика сега да е еден?
гледај во различни семестри да ти се поради правилото со кредити.
малку покасно ти враќам, нема врска фала, го управивИ јас се извинувам за офтопиков, ама да се помогне : ) И јас го направив истото, мака мачев да најдам нешто да си го вратам ко порано.. На крај едноставно се одјавив и кога се логирав пак си беше нормално. Пробај и ти :smir:
Од 10и30 отвараат додека се уписите,туку да прашам и јас нешто дали знае некој дали има распоред за предавања на изборните предмети ?Знае ли некој, од 12 ли работат ваа недела студенски или и порано ќе бидат отворени поради запишувањата оваа недела? Ај ако знае некој нека пише. позз
Јас знам дека е во зимски, колеги работи утре факултетот?Kolegi,dali e definitivno prefrlen predmetot osnovi na e-biznis vo zimski semestar???)))))
Па работи, зошто да не само што ке нема предавања утреЈас знам дека е во зимски, колеги работи утре факултетот?
Па ако имаш предмет неположен од 1ва ќе мораш 1 изборен да запишеш , ќе неможеш двата затоа што нели ограничени ти се кредитите ..kolegi moze samo 1 izboren predmet da zemam vo 2-ra ili moram i dvata ???
Од 10и30 отвараат додека се уписите,туку да прашам и јас нешто дали знае некој дали има распоред за предавања на изборните предмети ?
Да, да! Префрлен е 100%Kolegi,dali e definitivno prefrlen predmetot osnovi na e-biznis vo zimski semestar???)))))