- Член од
- 16 август 2010
- Мислења
- 147
- Поени од реакции
- 3
Фала колега, но на колегата му кажале да почека до утре и тоа и на мене ми преостанува 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

kolegi moze samo 1 izboren predmet da zemam vo 2-ra ili moram i dvata ???
што викаш за пола?
кога во прва имавме 2, која е логика сега да е еден?
гледај во различни семестри да ти се поради правилото со кредити.

И јас се извинувам за офтопиков, ама да се помогне : ) И јас го направив истото, мака мачев да најдам нешто да си го вратам ко порано.. На крај едноставно се одјавив и кога се логирав пак си беше нормално. Пробај и ти :smir:
 фала, го управив
 фала, го управивЗнае ли некој, од 12 ли работат ваа недела студенски или и порано ќе бидат отворени поради запишувањата оваа недела? Ај ако знае некој нека пише. позз
 туку да  прашам  и јас нешто дали знае некој дали има распоред за предавања на изборните предмети  ?
туку да  прашам  и јас нешто дали знае некој дали има распоред за предавања на изборните предмети  ?Kolegi,dali e definitivno prefrlen predmetot osnovi na e-biznis vo zimski semestar???)))))
Јас знам дека е во зимски, колеги работи утре факултетот?
 само што ке нема предавања утре
 само што ке нема предавања утреПа ако имаш предмет неположен од 1ва ќе мораш 1 изборен да запишеш , ќе неможеш двата затоа што нели ограничени ти се кредитите ..kolegi moze samo 1 izboren predmet da zemam vo 2-ra ili moram i dvata ???
 нели треба да имаш собрано кредити за да можеш да запишеш следна година... На пример мора да имаш 30 (колку што знам така е на другите факултети со ЕКТЦ) кредити од полoжените предмети па за да можеш да запишеш друга година ако не си пишуваш квадрат
 нели треба да имаш собрано кредити за да можеш да запишеш следна година... На пример мора да имаш 30 (колку што знам така е на другите факултети со ЕКТЦ) кредити од полoжените предмети па за да можеш да запишеш друга година ако не си пишуваш квадрат 
Од 10и30 отвараат додека се уписите,туку да прашам и јас нешто дали знае некој дали има распоред за предавања на изборните предмети ?
Kolegi,dali e definitivno prefrlen predmetot osnovi na e-biznis vo zimski semestar???)))))