и јас разбрав дека на 12 ќе давал оценки во предавална 3 од 10.45 оние што имаат оценки 10,9 и 8,а од 11.45 тие што имаат 6 и 7 а колку е тоа точно незнамМакро стварно оценки на 12? Ај ако знае некој нека пише и од колку ке дава. Фала:smir:
Hahaha,sekako deka vazat,mislam,nema logika da ne vazat,a i bez niv nemozes ni da pomines samo so teorijata.Ne se sekiraj ti vazat,znam od iskustvo,go polagav i u juni i u avgust i mi vazea,no ne poloziv,pa sea pak mi vazatКолеги знаете ли дали поените од вежбите по основи на е-бизнис ни важат и на нас што сме на испит? и ако имате некои прашања да споделитe
Lele,jas imam 6,a polagam Osnovi na e-biz vo 8 saat,do 9 bi trebalo da zavrsam i posle da cekam do 11-45 za ocenka :OSe nadevam deka ste greskaи јас разбрав дека на 12 ќе давал оценки во предавална 3 од 10.45 оние што имаат оценки 10,9 и 8,а од 11.45 тие што имаат 6 и 7 а колку е тоа точно незнам
Пишувај до крај на испитот бре, шо има врска ........ тепај времеLele,jas imam 6,a polagam Osnovi na e-biz vo 8 saat,do 9 bi trebalo da zavrsam i posle da cekam do 11-45 za ocenka :OSe nadevam deka ste greska
На 12 Јануари во 10 30 е испитот по Макроекономија.Како во исто време и испит и оценки?и јас разбрав дека на 12 ќе давал оценки во предавална 3 од 10.45 оние што имаат оценки 10,9 и 8,а од 11.45 тие што имаат 6 и 7 а колку е тоа точно незнам
Точна е, пишува на огласна!и јас разбрав дека на 12 ќе давал оценки во предавална 3 од 10.45 оние што имаат оценки 10,9 и 8,а од 11.45 тие што имаат 6 и 7 а колку е тоа точно незнам
За испитот зборуваш? Кај има список?колеги пријавив економија а ме нема на список....има уште некој таков ?
да за испитот...на факс имаЗа испитот зборуваш? Кај има список?
Ti da tepas vreme nenaspan,od 8 polagam i da cekam do 12 za ocenka cel takov utepanПишувај до крај на испитот бре, шо има врска ........ тепај време
Иначе, дали некој видел некој ќар од одење на увид кај Драгето? Не планирам пак во среда да трчам за Ск, али ........
Океј, фала ти многу.. само што некој колеги од лани ми викаат ретко ги чита есеите.. но ок секако мора да се научи..:icon_eek:Pa za temi bash koi gi dava ne mi teknuva,ama samo esei dava i toa mora epten dobro da imas napishano kako shto e vo knigata za da pominesh (grafici... takvi raboti)