Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
некој да сликнит за нас останативе души од бога забораени?

Да не знаете кога е увид кај математика и дали вреди да се оди ако немаш нешто посебно решено за да те пушти бна втор а првиот ви бил со супер поени?

Колеги маркетинг за тие што се на дополнително, дали ќе има посебни тестови или ќе биде испитната комбинација па ќе треба да се одговара само на тие од втор ?

Дали знае некој дали мора лично да се зема оцена кај Драге - математика???

Сепак да се корегирам за математика, 570 редни броеви има, ама паднатите што се измеѓу ги нема што значи не знам колку положени има.

Да не знае некој кога ќе има увид финансиско сметководство. Ја на овој вториов иам 45 тамо вика со 45 се поминува али на првиот имав исто 45 па требаше да враќам нешто да не има некој со слична ситуација ко мојата па да знае што како ќе биде. Испит на 31 или милост од професорот :D .
Ај се надевам некој ќе одговори зашто гледам форумов е под опсада од прва година :D

While most are dreaming of success, winners wake-up and work hard to achieve it.

Колеги, ќе може некој искуство од еколошки менаџмент шо дава на поправен испит? дали само есеи? и отприлика шо теми давал?? фалаааа.....:pipi:

Мене дисконтирање ми падна зе едниот есеј, а за другиот беше некој график и мала беше лекцијата ама не можам да се сетам добро. Позз

Ве молам ќе може ли некој да ги слика математика резултатите да знаемме на што сме :)

Колеги, ќе може некој искуство од еколошки менаџмент шо дава на поправен испит? дали само есеи? и отприлика шо теми давал?? фалаааа.....:pipi:
Pa za temi bash koi gi dava ne mi teknuva,ama samo esei dava i toa mora epten dobro da imas napishano kako shto e vo knigata za da pominesh (grafici... takvi raboti) :D

Колеги,знае ли некој што стана со сликите што се фотографиравме за електронски картичи на факс???

Да не беше некој денеска на увид Сметководство? Атанаско го немаше па ме интересира дали се појавил или?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom