- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 93
- Поени од реакции
- 5
јасШитка некој книга економија?![]()
јасШитка некој книга економија?![]()
Ima cena samo treba da go najdes patotМислам Дека има... околу 300 до 500 или 600, Не сум сигурен така имам слушнато јас не купив![]()
колку ја шиткаш?
ќе имадали утре имаме предавања политика на социјален развој од 8... ?
Макро си земаш прашањеата од либро и тие он што ги дели и си немаш гајле јас 8 извадив само со нив , Микро не е тешко ама асистентката е таква тешка за пуштање не попушта ни за 0,5 поени има и задачи и на расакжување и цртање графици здраво учење тука и ќе поминеш, Политика на социјален развој си земаш прашањата исти се тие на заокружување а на тие на пишување пишувај што било само највеќе што можешmoze nekoj da mi kaze nesto povekje za mikro,makro i politika na socijalen razvoj?kako se mine,kakvi se kolokviumite,dali ima prasanja,bilo sto sto ke mi bide od pomos
Колега господ здравје и положени колоквиуми да ти даде, таман сакав да прашам за макро дали се положува со прашања и еднаш два пати да ја прочитам книгана одвратна, ти си одговорил... Само сакам и да те прашам, дали има и на прв отворени прашања макро...? Задача некоја да решиш сам без заокружуванки и тоа е за мене отворено... фала однапредќе има
--- надополнето: Oct 11, 2011 5:58 PM ---
Макро си земаш прашањеата од либро и тие он што ги дели и си немаш гајле јас 8 извадив само со нив , Микро не е тешко ама асистентката е таква тешка за пуштање не попушта ни за 0,5 поени има и задачи и на расакжување и цртање графици здраво учење тука и ќе поминеш, Политика на социјален развој си земаш прашањата исти се тие на заокружување а на тие на пишување пишувај што било само највеќе што можеш
немаше имаше ама со понудени решенија па дури и да немаш решенија јас ја решавав според моја логика и добив 4 поени а задачата носеше 8 и кога кажа како се решава врска немаше со тоа што решавав јасКолега господ здравје и положени колоквиуми да ти даде, таман сакав да прашам за макро дали се положува со прашања и еднаш два пати да ја прочитам книгана одвратна, ти си одговорил... Само сакам и да те прашам, дали има и на прв отворени прашања макро...? Задача некоја да решиш сам без заокружуванки и тоа е за мене отворено... фала однапред
invoice entryКако е соодветниот превод на англиски за книжење фактура? Знае некој од вас?
Invoice entry е внес на ф-ра (пр. во главна книга), мислам дека најсоодветен израз е recording invoice.invoice entry
Колеги бруцош сум па не ми е јасно ова баш за Драги,сакате да кежете може да си купам 6 од него за во индекс,ова не е лошо Ч)Мислам Дека има... околу 300 до 500 или 600, Не сум сигурен така имам слушнато јас не купив![]()