- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 93
- Поени од реакции
- 5
јасШитка некој книга економија?
јасШитка некој книга економија?
Ima cena samo treba da go najdes patot 300 evra bese sea neznam kako eМислам Дека има... околу 300 до 500 или 600, Не сум сигурен така имам слушнато јас не купив
колку ја шиткаш?
ќе имадали утре имаме предавања политика на социјален развој од 8... ?
Макро си земаш прашањеата од либро и тие он што ги дели и си немаш гајле јас 8 извадив само со нив , Микро не е тешко ама асистентката е таква тешка за пуштање не попушта ни за 0,5 поени има и задачи и на расакжување и цртање графици здраво учење тука и ќе поминеш, Политика на социјален развој си земаш прашањата исти се тие на заокружување а на тие на пишување пишувај што било само највеќе што можешmoze nekoj da mi kaze nesto povekje za mikro,makro i politika na socijalen razvoj?kako se mine,kakvi se kolokviumite,dali ima prasanja,bilo sto sto ke mi bide od pomos
Колега господ здравје и положени колоквиуми да ти даде, таман сакав да прашам за макро дали се положува со прашања и еднаш два пати да ја прочитам книгана одвратна, ти си одговорил... Само сакам и да те прашам, дали има и на прв отворени прашања макро...? Задача некоја да решиш сам без заокружуванки и тоа е за мене отворено... фала однапредќе има
--- надополнето: Oct 11, 2011 5:58 PM ---
Макро си земаш прашањеата од либро и тие он што ги дели и си немаш гајле јас 8 извадив само со нив , Микро не е тешко ама асистентката е таква тешка за пуштање не попушта ни за 0,5 поени има и задачи и на расакжување и цртање графици здраво учење тука и ќе поминеш, Политика на социјален развој си земаш прашањата исти се тие на заокружување а на тие на пишување пишувај што било само највеќе што можеш
немаше имаше ама со понудени решенија па дури и да немаш решенија јас ја решавав според моја логика и добив 4 поени а задачата носеше 8 и кога кажа како се решава врска немаше со тоа што решавав јасКолега господ здравје и положени колоквиуми да ти даде, таман сакав да прашам за макро дали се положува со прашања и еднаш два пати да ја прочитам книгана одвратна, ти си одговорил... Само сакам и да те прашам, дали има и на прв отворени прашања макро...? Задача некоја да решиш сам без заокружуванки и тоа е за мене отворено... фала однапред
invoice entryКако е соодветниот превод на англиски за книжење фактура? Знае некој од вас?
Invoice entry е внес на ф-ра (пр. во главна книга), мислам дека најсоодветен израз е recording invoice.invoice entry
Колеги бруцош сум па не ми е јасно ова баш за Драги,сакате да кежете може да си купам 6 од него за во индекс,ова не е лошо Ч)Мислам Дека има... околу 300 до 500 или 600, Не сум сигурен така имам слушнато јас не купив