- Член од
- 18 јануари 2012
- Мислења
- 619
- Поени од реакции
- 947
Не можам да ти пишам. Пиши ми ти или тука сподели искустваПиши ми ПП што те интересира.
Не можам да ти пишам. Пиши ми ти или тука сподели искустваПиши ми ПП што те интересира.
Privatni kaj Slavica is solving your issue.Некој од постарите колеги да сподели искуство со Управувачко с-во 1 кај проф Марина, дали да се учи од през. или од книга и дали дава слични задачи како од вежбите на колоквиуми
Redno bese da go jadat, ama dzabe e vekje.. Cel zivot go isterale taka.Осудени професори од Економскиот факултет, затвор и забрана за работа од 10 години
Професорите на Економски факултет Бобек Шуклев, Драги Јанев и Славе Ристески денес беа прогласени за виновни поради примање на поткуп, а Драган Денковски беше осуден за давање на поткуп. Шуклев е осуден на 2 години казна затвор за примање на поткуп, Јанев и Ристески беа осудени на 2 години и...www.mkd.mk
Џабе е ако не ги осудеа воопшто.Redno bese da go jadat, ama dzabe e vekje.. Cel zivot go isterale taka.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Site ili se vekje penzionirani ili imaat ispolneto pravo za penzija. Ne im se sekiraj ti , si ja imaat tie naredeno.Џабе е ако не ги осудеа воопшто.
Реално на 55+ да те стрпаат во затвор е ептен зајебано.
После затвор им остане да си најдат работа како магационер, и ете ти од еден убав живот, кон дно.
Појма немам ни колку год. Ни дали се во пензија.Site ili se vekje penzionirani ili imaat ispolneto pravo za penzija. Ne im se sekiraj ti , si ja imaat tie naredeno.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Љубиша Јаневски е чист или така барем се збореше, требаше да се врати да предава т.е се врати некој месец пред година - две ама изгледа отиде во пензија.Како намерно да ги чекаа пред пензија, колку да се каже дека ги осудија
Него што бидна со Љубиша Јаневски, мислам дека и тој беше во првичната акција уапсен.