Можеш да го смениш кога ќе помина сесијата во август.da ne znae nekoj posto jas imam padnato e biznis dali moze da go smenam sega so drug izboren predmet i toj da go polagam na ispit?ako znae nekoj go molam da pise![]()
се сложувам до даска со тебе.Не би рекол дека е е - бизнис баш лесен. Има многу од предметите кои важат како позаебани за задолжителни. На другите смерови некои од нив се изборни, а на е - бизнис се задолжителни така да не е баш полесен.
Да не ме сфати некој погрешно, ама тие што завршивте сеа прва година не можете баш да зборите за смеровите, со оглед на тоа дека уште не сте имале ниеден стручен предмет. Единствено од муабети може да кажете, ама друго е кога ќе осетите со ваша кожа![]()
daj boze da ima!!! ama ne veruvam, valjda ke pisuvase pod rezultatite nesto.....???? ke vidime utrestatistika ima li dopolnitelen ?![]()
да нема дополнителен како математика, на тоа мислевме.А каков е тој дополнителен по статистика?
ве молам за образложение, и мене ме интересира дали можам изборнот да го сменам и друг да полагам во сесијава во август. фалаi taka ke mozam vo vtora godina da go polagam?i preku kolokviumi i preku ispit ili kako?i dali togas ke mora eden predmet od vtora da ostavam ili nema vrska toa?
Aj i na mene neka mi gi prati nekoj ako gi imA :smir:Gi ima li nekoj vezbite od prakticniot del na informacioni tehnologii
da mi gi prati na PP. Odnapred blagodaram .
ako ne si go slusala predmetot nemas sansa da go smenis a najmalku da go polozis vo avgust, mozes da smenis samo posle sesijava znaci posle avgust p.s jas licno prasav za ova vo fakultetot :smir:ве молам за образложение, и мене ме интересира дали можам изборнот да го сменам и друг да полагам во сесијава во август. фала