Еднаш кога бев мал...

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Јас заради градинката се плашев од тетки во мантили.:nesum:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Се сеќавам на бегање од Хрватска, коа живеевме 6-7 месеци у Белград, у тоа военото хотелче шо беше еднаш сум земал клучевите од рецепција што беа за некои канцеларии сум ги скрил во цевката од еден тенк што беше паркиран кај касарната, и 3 часа луѓето неможеа да влезат во канцелариите да работат, но после им кажав дека сум ги скрил у тенкот, пошо паника ги фати, и ги извадија и сите среќни и задоволни, а мене ме искараа малце.. :pos:
И армијата каснеше со работа од 3 часа, и после се распадна Југославија со каснење од 3 часа. :pos: :pos: :pos:

П.С. Ја сум крив. :pos:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Поради водка сфрј се распадна:pos2::pos2:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
И армијата каснеше со работа од 3 часа, и после се распадна Југославија со каснење од 3 часа. :pos: :pos: :pos:

П.С. Ја сум крив. :pos:
и после викате де циа била крива, де ватикан бил крив, оно водката бил
историски моменат

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
У трето ме начека еден од другиот клас(иначе очигледно дете со садистички нагони) у ден недела(онаква кога жива душа нема надвор) кај мене пред зграда и почна да ми збори дека јас сум негова девојка, а он на неговите девојки сака да гледа како им тече крв од нос. Следна сцена беше мавање на бокс, али пошо не ми потече крв зема да се спрема за уше еден. После вториот бокс по нос `стварно ми потече крв, и не знам кај ќе завршеше оваа крвава љубовна приказна(ах садо-мазо на мали години), ако не поминеше еден чиче кој го тргна мојот "дечко" и ме однесе дома.
Ја имав нос у облик на бабура наредната недела ипол, а дечкото го пратија на психолог. And we lived happily never after:pos2:
Ех, убаво детство:pipi:

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Mi teknuva imav eden drugar od prvo mnogu se druzev so nego, no ednas mnogu me naluti i na naredniot golem odmor mu go sobrav celo oddelenie i "propisno" mu udrivme eden kotek :)

Вено

Кишобран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
144
Поени од реакции
1
Лол кога сум бил забаваче со школските сеа шо учам средно сме краделе цигари од наставничките и сме дувале надвор у дворот :toe:
После накај 1во одд. сме пиеле вода од канал.... БЛЈААААКК :vozbud:
После.. у забаваче се степав со наставничката :pos2: па дома го јадов стапот .. тоа ми текнује сеа за сеа друго .. ај после :D

Член од
20 октомври 2007
Мислења
268
Поени од реакции
5
Bev petto oddelenie i se zapoznavavme so nastavni4kata po biologija i ona nesto raskazuvase za predmetot biologija... a jas sedam zamislena i samo vidov deka na tablata ne ja pisuvase togasnata data (a voobi4aeno od 1-4 odd. ja pisuvavme denesnata data na tablata) i jas si stanav i po4nav da ja pisuvam datata. Koga mi se svrte nastavni4kata i eden pogled koga mi upati.... c c c uste ja pamtam.. :"sto e ova? jas zboruvam a ti bez prasanje stanuvas od mesto". leeeee se zdrviv od sram i imav ogromni knedli u grlo.

ima use mnnnnn ama ne se sekavam...

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Se sekjavam vo zabaviste sluzitelkite tolku dobro go bea iscistile prozorecot so jas ne ni zabelezav deka ima prozorec i celiot strcnat nakaj izlezot i bam vo dzam i cel dzam na parcinja ... Na mene nisto ne mi e , a na devojceto sto bese od drugata strana srcite so pinceta i gi vadea :pos2:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.059
Поени од реакции
51.437
Па во градинка бев права бараба,многу имав мерак да се пикам у женско WC кога мочкаат девојчињата и да им зјапам у ''пипињата''после ме кажа таа воспитувачката и дома ме напнаа многу,на тој еден денеска што ми е другар му напраив сопка и ден денес на 20 години носи на глава жмучка од мене,крадев и колички многу,2-3 пати имав и киднато па ме бараа воспитувачките низ цел Аеродром како криминалец еднаш им се качив на дрво кај мене пред зграда па едвај ме домолија да се симнам.Иначе за јадење и спиење бев шампион дур скотовите од група јадеа само понеделник и вторник(гравот и ќуфтето со пире) ја си јадев секој ден од таа храната нечовечка и тоа и репететиња летаа.
Пред да тргнам основно вечерта пред прво одделение се испомочав у гаќи во сон(што не ми беше обичај жими мајкаsd)

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Еее таа градинка колку смеење имало таму.. ја имав укнато аркадата во градинка и што бидна тоа бидна и после неколку дена идам јас во градинка и знам за ручек таму требаше да има каша ... али јас и кашата бевме мн скарани т.е. јас и се скарав мн беше грда :pos: и ми ностат мене каша и јас на воспитачката лупање несмеам да јадам каша ради ова (заради аркадата што ми е шиена) и ај што се смееше се смееше ми донесе мармалад за јадење.. али фештата беше коа почнаа и другите деца да плачат за мармалад :pos: :pos: :pos:

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Сите имаме моменти од нашето детство кога сме направиле некоја голема беља или пак нешто чудно и несекојдневно...
Што сте направиле вие..

Јас кога бев мал еднаш земав од дома 100 марки (околу 3000 денари)
идење на флипери ...ееее тогаш живот видов, ...ама затоа каква торура добив од моите , леле леле, ама ни до ден денес не сум и признал, мислат дека сум ги изгубил парите некаде (пошто тие пари дедо ми ми ги даде)

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
И турав на баба ми сок за растварање и и велев дека е ликер:nesum:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Украдов 5 чоколада албени од една продавничка ...

Ама копиљ бев тогаш, луд по благо :)

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
На плажа трчајќи и ги преполовив диоптриските наочари на една учителка, и му ја здувнав...

Kajgana Shop

На врв Bottom