M
Mario Gómez
Гостин
Волфзбург и Вердер се тркаат кој ќе даде повеќе гола, а дадат едните и другите за инат.:pos2:
А се знае после кој со кој се вкрстува ??Hamburg - Anderlecht
Rubin Kazan/Hapoel - Wolfsburg
Atletico Madrid - Sporting
Benfica - Marseille
Panathinaikos - Standard
Lille - Liverpool
Juventus - Fulham
Valencia - Werder
Ова мислам дека се четвртфиналните парови. Болдираните според мене ќе бидат топ натпревари.
Е после за 1/4 и 1/2 ќе има влечење.А се знае после кој со кој се вкрстува ??
Море Бенфика-Марсеј.Hamburg - Anderlecht
Benfica - Marseille
Panathinaikos - Standard
Lille - Liverpool
Juventus - Fulham
Valencia - Werder
Ова мислам дека се четвртфиналните парови. Болдираните според мене ќе бидат топ натпревари.
Ќе има ждрепка.А се знае после кој со кој се вкрстува ??
Заборавив и таа, каков само брз фудбал таму ќе се игра. И двата тима негуваат еден брз, динамичен и атрактивен фудбал, какви потези само ќе паѓаат. Мој избор за пренос на Канал 5, 5+, е Валенсија - Вердер и Бенфика - Марсеј.Море Бенфика-Марсеј.
Site se fenomenalni natprevari, no mislam deka ke ima bitka so Hamburg - Anderlext i Marseillie so Benfica, bas e interesno ...Hamburg - Anderlecht
Benfica - Marseille
Panathinaikos - Standard
Lille - Liverpool
Juventus - Fulham
Valencia - Werder
Па би требало и Бенфика - Марсеј да биде интересен натпревар,а може нешто да се очекува и од Хамбургер-Андерлехт . Иначе мислам дека ќе беше поинтересно Атлетико-Евертон,но Спортинг денес ги растурил Евертон(гледајќи по резултатот).Hamburg - Anderlecht
Rubin Kazan - Wolfsburg
Benfica - Marseille
Panathinaikos - Standard
Lille - Liverpool
Juventus - Fulham
Valencia - Werder
Не,ќе има извлекувањеА се знае после кој со кој се вкрстува ??
11 март, а реваншите на 18. :helou:Site se fenomenalni natprevari, no mislam deka ke ima bitka so Hamburg - Anderlext i Marseillie so Benfica, bas e interesno ...
Koga se igrat sega ovie natprevari ?