bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 11.912
- Поени од реакции
- 7.007
Феноменално, прекрасно, фантастично или шо би рекол Барни Стинсон:Јас си навивам за Атлетико, од стално ми биле симпатичен клуб и ќеф ми е што им се деси ова во сезона за која се предвидуваше да биде тешко катастрофална, али да не навивав за нив ја оној фудбал не би го гледал. Фулам апла приметино одеа на пенали при крај, и како што обично бива во тие ситуации сигурно и ќе ја земеа така. Атлетико па играат многу неубав фудбал со чија помош и се домкнаа до ова финале али како и да е, сигурно повеќе заслужија од Фулам.
Ќе ми останат неколку прашања во глава да ме мачат долго време, зошто воопшто Манчестер го летнаа Форлан, дали Торес си го апе газо во овие моменти....како ли се осеќаат тие шо се за Реал во Мадрид, кога сезонава Атлетико ќе ја заврши со два, а они со ниеден трофеј..
-AWESOME!!!!
Нека им текне на тие од Реал дека не е се во парите дека треба тимски дух и работа. А инаку честитки за Атлетико иако навивав за Фулам. Мислам дека Атлетико со овој тим го достигнува лимитот и време е са заработи некоја пара на своите најдобри играчи. Нема смисла да ги чуваат кога и самите ќе бараат повеќе плата, а и повече од 3-то место во Приемра не можат така да не е лошо да си заработат 50-60 милиончиња...