Евровизија '09

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
нашето е најбитно Битно е да учествува
Баксуз беше таа коприварката што коментираше на МТВ:tapp::tapp:

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
Што к**...Ерменија е само една што нечинеше. Другите беа добри Шведска имаше добар сценски настап, Финците беа добри, за Турците да не зборам...Бошњаците беа ок исто. Нашите не беа добри.

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
Уште од лани знаев дека нема шанси и ние, па и другите балкански држави да стигнеме до финале, тоа започна уште со Северина, кога Германија нешо се бунеше... и не само таа... повеке држави се бунеа, демек во финале оделе скоро сите балкански држави(што и не е лага, една година сите беа у финале), па затоа лани и Русија направи сите ex SSSR држави да и дадат по 12 поени.
Тоа е европски заговор против балканот, ке видите дека и во втората полуфинална вечер ретко која балканска држава ке влезе.

I

InF3cTeD

Гостин
Јас искрено ќе си кажам , многу ми е мило што не влеговме !
Нека им служи за памет кој праќаат. Не дека имаше нешто подобар избор годинава...
Настапот го гледав , ништо посебно , мамути на сцена трчкаат лево десно , глуп бубњар што стои ...
Кур се тресе у ладна вода. Песната плагијат , веќе чуено , плус идиотсконо ЈеееИеееееее!
После толку курчење и подготовки , мило ми е што не стигнаа на финале.
конечно некој реално да каже за настапов на бушавите момци

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.902
Поени од реакции
50.565
на Цветници и Гоце Фест има подобри песни од ова што го чув вечерва, најодоворно тврдам. Не дека нашиве имаа некое песниште ама за Малта и Евреејопалестина нашено беше „Ода на радоста““!!! :)

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Од Запад ништо ново, на Исток веќе видено. Како и да е нашите отидоа, испеаја добро и тоа е тоа.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Гoмнарска работа. Предлагам веќе никогап да не се бламираме.
Ах златен Тошеее.......

O

Out Boy

Гостин
Иако типував на Израел дека ќе влезе (и влезе), вокалните способности на изведувачките ме разочараа 101,5%.

Исландѓанката беше најдобра. Уф, што е убава бреееее... мислам дека се заљубив! :back: А песната... песната... како мелодија на анѓелите. Топ 3 во финале.

И мило ми е за Португалија. Редно време беше да влезат еднаш во финале.

За нас, жал ми е. Maybe Next Time :toe:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
За догодина, да се повтори дуетот Есма и Адриан. Може не ги бива кој знае колку за пеење, ама пак затоа се од друга националност, со што би придобиле повеќе гласови. Како пример ќе наведам, сега брзо ја слушав Есма на една телевизија, и зборуваше дека оваа година нема да влезиме, и тоа се погоди, и зборуваше зошто Марија Шерифович победила. Таа победила затоа што е пола ромка, е затоа. Оваа година колку-толку променивме нешто, песната беше различна од претходните години, ама пак ништо не направивме. Треба шоу за евровизијава, да пратиме некоја откачена песна, од некојси непознат пејач, кој на сцена би правел чуда. Тоа треба да го извадиме на Евровизија, па тогаш може да зборуваме за повисок пласман.

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
нашето е најбитно Битно е да учествува
Баксуз беше таа коприварката што коментираше на МТВ:tapp::tapp:
Која корист од тоа битно да се учествува?!? Дали ние бевме доволно спремни и подготвени за тоа учество и што ново и понудивме на Европа?

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
Уште од лани знаев дека нема шанси и ние, па и другите балкански држави да стигнеме до финале, тоа започна уште со Северина, кога Германија нешо се бунеше... и не само таа... повеке држави се бунеа, демек во финале оделе скоро сите балкански држави(што и не е лага, една година сите беа у финале), па затоа лани и Русија направи сите ex SSSR држави да и дадат по 12 поени.
Тоа е европски заговор против балканот, ке видите дека и во втората полуфинална вечер ретко која балканска држава ке влезе.
Croatia, Albania, Serbia, Greece sigurno ke vlezat...

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
МИЗЕРИЈА ВО РАСКОШ

Малта, Израел, Ерменија... Едно големо NOOOOOOOOOT :OOOOO

Единствено мило ми е за Турција (тетката се испокрши од играње, а и општо се сакаме со Турците), Романија (дека пола Македонка е, иначе песната не ја бива) и за Босна до негде.

За останатото не вреди да се коментира :nesvest:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Не, викам кое е логото на Македонија, само да се учествува по било која цена, ништо ново не понудивме, али сепак бевме просечни и од тоа денес што го видовме, бевме во топ 5 сигурно можам да кажам.
2 години праќаме модерни песни и не влегуваме во финале:tapp:Зашто бе:duel:
Најдобри бевме, Стефан беше најдобар кога лежеше покрај ликот на девојката

I

InF3cTeD

Гостин
Која корист од тоа битно да се учествува?!? Дали ние бевме доволно спремни и подготвени за тоа учество и што ново и понудивме на Европа?
како не и понудија....изиграваа мајмунчиња на сцената си скокаа си трчаа :tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
И најубава песна да пратиме, во што чисто се сомневам, секогаш сме потфрлувале на полето на сценскиот настап. Премногу обични, секојдневни настапи имаме бе... Ете денес, Next Time испеаја добро, не фалшираа, немаа трема, ама токму тука и завршува доброто за нив... Дојдоа, испеаја и си отидоа... А впечаток на публиката со ништо не оставија.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom