а машките никако не ги засвиѓуваат другарките или не се палат на нив :wink:ne biva drugari mashko i zensko,mnogu brzo se zaljubuvaat zenskite i op,ete problem:smir:
Не ги засакуваат, али се палата машките никако не ги засвиѓуваат другарките или не се палат на нив :wink:
колку ти најдобри другари имаш?Ima drugarstvo megju mashko i zhensko, mene ne mi se desilo do sea vo nadobar drugar da se zaljubam ili da mi se sfigja.
Иам 5 најдобри другари и повеќе вака да ги наречам обични другари. Иначе у главном повеќе се дружам со машки.колку ти најдобри другари имаш?
е моја stefi 5 најдобри другари сигурно немаш тука си ти нешто побркала....за тоа твое дружење со машки да те прашам нешто,дали ти воопшто сакаш да имаш љубов со една машка особа или си во дилема,да не ти се допаѓа повеќе твојот пол?Иам 5 најдобри другари и повеќе вака да ги наречам обични другари. Иначе у главном повеќе се дружам со машки.
Се разбира дека сакам машки, и дека сум сигурна во тоа. Глеам машко, ми се сфиѓа, си фантазирам за него, дали сум лезбејка?е моја stefi 5 најдобри другари сигурно немаш тука си ти нешто побркала....за тоа твое дружење со машки да те прашам нешто,дали ти воопшто сакаш да имаш љубов со една машка особа или си во дилема,да не ти се допаѓа повеќе твојот пол?
еве и стефи е како мене но во обратна насока,јас па со женски....ај да не ја копирам.поздав до стефи.Се разбира дека сакам машки, и дека сум сигурна во тоа. Глеам машко, ми се сфиѓа, си фантазирам за него, дали сум лезбејка?
Со најдобар другар е поинаку, му помагам околу други женски, може да ми се довери за се и можеме за се да збориме, едноставно неможам да си фантазирам за другар и така стојат работите кај мене.
aleks potpolno se slozuvam so gore navedenovo :pos2: ne e biton koj prv s zalubuva dali maskite ili zenskite bito e deka nekoj nema da e iskren so ''drugarskite cuvstva '' i da eteti problem :wink:ne biva drugari mashko i zensko,mnogu brzo se zaljubuvaat zenskite i op,ete problem:smir:
da,da taka e,toa i go kazav,a toa za zenskite se zaljubuvaat povekje e kako shala kazano...aleks potpolno se slozuvam so gore navedenovo :pos2: ne e biton koj prv s zalubuva dali maskite ili zenskite bito e deka nekoj nema da e iskren so ''drugarskite cuvstva '' i da eteti problem :wink: