V
VeniVidiVici
Гостин
Па добро, изгледа проблемот е во мене... а и таков сум навистина кога ке размислам... Што да правам... Ми се има случено и мене со убава другарка, некако да ми стане ептен мила и да се роди другарска љубов, но на крај почнува она тестостеронот кој и онака го имам вишок да ми работи и неможам бе брат, се пуштам иако свесен сум дека растурам пријателство. А за девојките да не ми се прават многу невини, затоа што ретко другарка со која сум пробал ме одбила, па така да... За танго се потребни двајца...брат во појќе случаи е така , али има стварно некои примери кај шо сум имал другарка, која шо е баш супер чупе и уба си е, а никогаш не сум помислил да сум појќе нешто од другар со не.
Пак ќе повторам редки се вакви примери ама има , постојат
Дај боже да грешам. Убаво е човек кога ке прочита ваква животна приказна. Ти посакувам се најдобро.:smir:Мислеш од твој аспект ...моето другарче е поголемо од мене и воопшто не е грд туку ме знае од мали нозе и секогаш ме гледал како сестра не сме постојано заедно тој студира надвор од градот но за викенди на излегувања сме заедно на кафе итн. е сеа има личност која е посебна во неговото срце додека ми е зборувал за неа тоа го правел со солзи во очите па не верувам за ова болдираното и верувај нема шанси да се случи тоа неочекуваното.