Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Постои, се додека партнерот/ката на една од страните не пројави љубомора и се додека постои меѓусебна почит. Најчесто се јавува љубомората, па потоа засегнатата страна во пријателството почнува да прави постапки за да ја докаже љубовта према партнерот истовремено повредувајќи ја другата страна. Тогаш повеќе нема почит и настапува крај на пријателството, кое очиглено никогаш и не било вистинско.
Сега и да се демантирам сам себе: НЕ ПОСТОИ воопшто.

Член од
20 декември 2009
Мислења
16
Поени од реакции
0
ne postoi, prasanje na vreme e koga ednoit ke pocne go gleda drugiot poinaku

Член од
9 ноември 2009
Мислења
109
Поени од реакции
24
Другарство меѓу машко и женско, не во никој случај не постои

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
До пред некое време мислев дека постои, зашто имав еден другар со кој ептен ми идеше муабет, тој има девојка, а мене физички не ме привлекува... Се беше ок додека еднаш не знам дали на заебанција, ми рече демек сум му се свиѓала и криво му е што има девојка.. Ми скрши филм..

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
До пред некое време мислев дека постои, зашто имав еден другар со кој ептен ми идеше муабет, тој има девојка, а мене физички не ме привлекува... Се беше ок додека еднаш не знам дали на заебанција, ми рече демек сум му се свиѓала и криво му е што има девојка.. Ми скрши филм..

Не лажи, од одамна знаеш дека не постои :vozbud: Многу добри другарчиња имаш :)

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Не лажи, од одамна знаеш дека не постои :vozbud: Многу добри другарчиња имаш :)
Секоја чест на иронијата... Верував али се заебав :) Знааам знааам дека сум непоправлив оптимист али ете, ќе се најде нешто да те мавне по глава и да те освести ...или онесвести :vozbud:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Секоја чест на иронијата... Верував али се заебав :) Знааам знааам дека сум непоправлив оптимист али ете, ќе се најде нешто да те мавне по глава и да те освести ...или онесвести :vozbud:

хахахаха, добро е ако само онесвестување, ваљда ќе се врати паметот во првобитна состојба, или па во второбитна посигурна :)
а за ирониите, незнам, може да си ја слушаме само Alanis Morissette и да си пееме...:smir:

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
хахахаха, добро е ако само онесвестување, ваљда ќе се врати паметот во првобитна состојба, или па во второбитна посигурна :)
а за ирониите, незнам, може да си ја слушаме само Alanis Morissette и да си пееме...:smir:

Ќе си пееме, заедно со нашите "другарчиња":pipi:
Од сега па натаму, моето мислење е дека не постои другарство меѓу машко и женско:toe:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.819
Поени од реакции
12.308
да те освести ...или онесвести
Второто не чини, но првото, освестувањето е добро (кога веќе дошло до тоа да се случи), го меморираш и имаш уште едно (лично, тоа повеќе се памети) искуство повеќе :smir:
Секој чекор е искуство, погрешниот (ако не е кобен) е непроценливо искуство.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Кај нас со нашиот македонски менталитет има во многу ретки случаи, но сепак има другарство од искуство го кажувам тоа.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Има, нормално. Зашто би било поинаку од другарство меѓу две машки или две женски?

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Не постои.Јас од искуство кажувам.Демек другари другари и на крај другарот дечко ми стана.:vozbud::vozbud::vozbud:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.677
Поени од реакции
34.161
Koга ќе престанете да мешате термини, како пријател/ка со другарк/ка, можда и ќе се просветлите. :toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Па имам стварно добри другарки што си се дружиме, али па сега сум во врска со најдобрата другарка што ми беше и тоа 2 години и ни е на двајцата убаво затоа што си ги знаевме сите мани и доблести кога ја започнавме врската.

Kajgana Shop

На врв Bottom