Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
ne biva drugari mashko i zensko,mnogu brzo se zaljubuvaat zenskite i op,ete problem:smir:

S

stefi

Гостин
Ima drugarstvo megju mashko i zhensko, mene ne mi se desilo do sea vo nadobar drugar da se zaljubam ili da mi se sfigja.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Иам 5 најдобри другари и повеќе вака да ги наречам обични другари. Иначе у главном повеќе се дружам со машки.
е моја stefi 5 најдобри другари сигурно немаш тука си ти нешто побркала....за тоа твое дружење со машки да те прашам нешто,дали ти воопшто сакаш да имаш љубов со една машка особа или си во дилема,да не ти се допаѓа повеќе твојот пол?

S

stefi

Гостин
е моја stefi 5 најдобри другари сигурно немаш тука си ти нешто побркала....за тоа твое дружење со машки да те прашам нешто,дали ти воопшто сакаш да имаш љубов со една машка особа или си во дилема,да не ти се допаѓа повеќе твојот пол?
Се разбира дека сакам машки, и дека сум сигурна во тоа. Глеам машко, ми се сфиѓа, си фантазирам за него, дали сум лезбејка?
Со најдобар другар е поинаку, му помагам околу други женски, може да ми се довери за се и можеме за се да збориме, едноставно неможам да си фантазирам за другар и така стојат работите кај мене.

Член од
23 март 2009
Мислења
728
Поени од реакции
560
Се разбира дека сакам машки, и дека сум сигурна во тоа. Глеам машко, ми се сфиѓа, си фантазирам за него, дали сум лезбејка?
Со најдобар другар е поинаку, му помагам околу други женски, може да ми се довери за се и можеме за се да збориме, едноставно неможам да си фантазирам за другар и така стојат работите кај мене.
еве и стефи е како мене но во обратна насока,јас па со женски....ај да не ја копирам.поздав до стефи.

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Нема другарство. Уствари, ако има дијагностика како слаб магнетизам , тогаш се појавува терминот другарство.

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
постои се додека едниот не се заљуби во другиот или во некој сосем трет...мене ми се случи...учевме заедно една година и после цело лето се допишувавме на мсн по едно 7-8 саати дневно хехе...и кога почнавме пак на школо се фативме пошо и двајцата се сакавме...ама по неколку недели ми раскина и ми кажа дека направила грешка...дека ме сакала како другар итн. ама продолживме да се дружиме..пак беше исто како пред тоа...а ни кога бевме во врска не беше многу различно...и сега она се заљуби во некој сосем трет и нашето пријателство полека се губи...едвај се гледаме..ретко се допишуваме...јас сеуште по малку ја сакам но не ми пречи да ми биде другарка но нејзе очигледно и пречи...that's it...

значи постои ама тенка е линијата...многу лесно може да престане да постои...

Kajgana Shop

На врв Bottom