Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Може да има!

1) Ако двајцата се разумни, интелегенти, разликуваат другарство од љубов
2) Ако физички не се привлекуваат еден со друг
Абее.. сто посто ама... до кога?
И луѓето и животните можат да бидат пријатели,
додека едната страна не огладне.
 

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Нема бе нема... кога тогаш ќе се скараш то е то!
Сум го искусил тоа многу добро.
 

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Нема бе нема... кога тогаш ќе се скараш то е то!
Сум го искусил тоа многу добро.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Маалку имаш утнато за што се дискутира тука, ама малку :pos::pos:

Финтата е, дали ќе имаш пријателство со некој од спротивен пол без тоа да премине во љубов, секс, романтики, чуда..... Дали ќе останете само на другарство, не дали ќе се скарате бре :)
 

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
нема ебене шанси...тоа се противи на сите закони на физиката...
ама како секој закон(не од физика)има и исклучоци ко што се нашиве гејчиња...ама тоа ти доаѓа ко другарчиња од исти пол со различни полови органи што ги привлекуваат исти полови...:uvo:
 

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Од прво оделение имам една најдобра другарка.Таа ми е ко сестра и можам слободно да и кажам за сите мои прблеми.Се знаеме веке 10 години.Таа една од личностите што најмногу ги сакам.Не би можел да го замислам мојот живот без нејзините совети и глупостите кои многу пати ги правиме заедно.Ја сакам како сестра а она мене ме смета за втор брат.Просто ја обожувам.Од пред две години имам уште 3 другарки.Што значи дека имам 4 најдобри другарки и да да може да опстане тоа другарство без да премине во нешто повеке.И плус другарки ке ми се цел живот...а врската би траела одредено време и после ништо:smir:
 
Член од
4 јули 2008
Мислења
78
Поени од реакции
2
Ok.. Ne svakjam kako mozete da spiete so nekoj i posle pak da bidete drugari:tapp:Nvm... Ima vreme dur go svatam ova ... VALJDA .. Ako u opshte e za svakjanje..
Ina4e si iam eden najdobar drugar , so sekat sum go gleala kako drugar i sekat bil tuka za mene .... I ako se desi neso takvo u stil ko muvanje , mislam deka posle toa ne bi bile samo drugari :S Ali nema da se desi , poso ja nema da dozvolam ... :) << Moe mislenje
 
Член од
2 септември 2008
Мислења
20
Поени од реакции
0
супер тема... јас верувам во другарство помеѓу машко и женско затоа што лично го имам доживеано. имам најдобар другар со кој се дружам веќе 10години. учевме заедно во основно и така се запознавме. до ден денес се дружиме постојано и никогаш не сум го гледала поинаку од другар и тој мене. верувајте дека многу е подобро да имаш машко најдобар другар отколку другарка,зошто сум имала другарки со кои сум се дружела цел живот па ништо од тоа сега сфатив дека никогаш не ми ни биле другарки...за жал... колку и да ти се прават вистински другарки никогаш нема да бидат целосно искрени со тебе сепак ќе постои завист и љубомора за одредени работи. за разлика од тоа ако имаш машко најдобар другар многу повеќе ќе те разбере ќе ти помогне и секогаш ќе биде искрен и реален со тебе
 

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
јас мислам дека постои другарство мегу мачко и женско, но во последно време некако почнав да се разубедувам затоа што видов дека другарите нешто почнаа да не ја тераат другарската работа свакате што сакам да кажам:pipi:
 

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Јас мислам дека постои, иако повеќето не би се согласиле со мене. Имам многу другари кои ниогаш не ме гледале на друг начин освен како другарка (ако на некој му се свиѓав од другарите, сигурно досега на виделина ќе излезеше, по толку години дружење). А од друга страна, ни јас не сум намислила да имам нешто со некој од нив, мислам може да рече згоден е или згодна е, ама не мора тоа да значи ништо, ако е така и јас во другарКИте сум заљубена, па и за нив имам речено дека се згодни.:wink::pos2:
 
Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Темава ја има на секој можен форум.

Јас ќе кажам слабо,ако не и најслабо(лито што би се рекло).Со 60% од другарките сум имал доста ватрени ноќи.Не само јас туку доста што ги познавам им се случувало истото.
 
Член од
2 септември 2008
Мислења
52
Поени од реакции
2
Спротивностите си се привлекуваат. Неможеме против хемијата. Мора да се појават блудни мисли, ама дали ќе ги реализираме...... е тоа е дискутабилно, затоашто ако се премине од другарство кон нешто повеќе тогаш нема назад. Веќе нема да се гледаме со исти очи колку и да се залажуваме дека се е по старо.
 
Член од
3 септември 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
тешко дека би било тоа вистинска љубов може некој момент на занесеност од таа личност која те разбира која ја чуствуваш блиска и сите тие бла бла .....да не ги редам сеа..иначе ми се има десено таков „момент„ со најдобар другар ама кратко траеше среќа сеа пак сме си другари и секоаш се смееме буквално цело друштво коа ке ни текне на тоа...мада има случаеви кога на крај нема да се поднесувате ден со друг затоа памет во глава со праите и со кого :vozbud:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom