Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Значи јас сум грда, со оглед на тоа што имам повеќе машки пријатели... со кои немам спиено.

Фак. :uvo:
оооо неее... испаѓа и јас сум грда пош немам спиено со ниту еден од моите прилично многу машки пријатели

Псај да прајме клан на грди другарки на мажите?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Колку и да е тешко да се сфати постојат такви пријателства, и тоа се едни од најцврстите пријателства, без задни намери и без барање противуслуги за секоја работа.

Член од
21 јуни 2007
Мислења
183
Поени од реакции
2
Колку и да е тешко да се сфати постојат такви пријателства, и тоа се едни од најцврстите пријателства, без задни намери и без барање противуслуги за секоја работа.
Точно така е,јес да на многу луѓе не им е јасно ама така е и никој не може да рече дека не е ака ако немал таков другар\ка.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Значи јас сум грда, со оглед на тоа што имам повеќе машки пријатели... со кои немам спиено.

Фак. :uvo:
Он си кажува од негова машка страна, ти сметај си ги за пријатели пак од кај знаеш шо ти мислат.:)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ете така. Затоа е тешко да поверуваш во таквото другарство, дека колку и да си сигурен во себе и своите чувства, никогаш нема да си сигурен што се случува со другата страна. :toe:
Океј, со ова се сложувам.

Од сите машки пријатели кои ги имам, 100% можам да бидам сигурна само во еден... а тој е геј. :toe:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.592
Поени од реакции
1.914
имам другарки со кои си споделуваме ама баш секакви тајни и не ме издале на никој до сега.
инаку, да, сум помислувал на секс со нив, не знам дали со сите нив, но со повеќето да. на некои никогаш не сум им кажал за моите мисли а на некои да.

инаку женските пријатели ми се некако по, како да кажам, отворени, и јас кон нив исто така. со машките е друкше.

со женски исто така полесно се спријателувам и полесно ми е да ги натерам да ми се доверат.

што знам, може имам некоја неодолива харизма :raz:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
imam puno drugarki sprema koi imam cista drugarska ljubov, ama mi se desilo 2 pati da se zaljubim u mn. bliska drugarka...:toe::toe:

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Имам многу другарки, искрено, верувам у другарство меѓу машко и женско. Често пати тва знаа да „излезе од граници“ ама лично на мене не ми се случило, т.е ми се има случено само еднач. Имам многу блиски другарки, за кои не мислам ниш повееќе со них туку само другарство, они си имат дечковци јас си имам женска, си кажуваме нај различни тајни, слободно си спикаме на нај различни теми, совети паѓат тука и.т.н на журки се оде заедно и сите тие работи. Сепак ние сме само ДРУГАРЧИНА. :)

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Какво другарство бе ... нема шанси. Машките се дружат со женските само за да ги легнат или да се смуваат ... ради ништо друго. Кој ќе каже поинаку , лаже !

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Какво другарство бе ... нема шанси. Машките се дружат со женските само за да ги легнат или да се смуваат ... ради ништо друго. Кој ќе каже поинаку , лаже !
Ако ти размислуваш така, не значи дека ако некој од искуство вели дека според него не е така и дека има другарство - лаже.

Член од
29 јули 2008
Мислења
91
Поени од реакции
3
ДА има или барем јас имам другарка со која се друзам чисто на кафе/муабет
без никакви мувања и слично се договоривме да таква биде нашата врска и толку.
инче супер ни е!!! а и давајцата имаме долгогодишни врски така да си разменуваме искуства, совети и сл ...

FlOwEr gIrL

ҳҲҳlove my sunshineҳҲҳ
Член од
8 август 2008
Мислења
344
Поени од реакции
13
Според моето искуство-слабо.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Ако ти размислуваш така,не значи дека ако некој од искуство вели дека според него не е така и дека има другарство - лаже.
Можеби некој ако е геј и имал некоја другарка навистина добра за која не помислил ништо настрана : )) ... се шалам ( али така е )

Во вакво другарство меѓу машко и женско верувам само во еден подлсучај што не значи дека може да помине и во пракса. Доколку работата се одвива по следниов редислед:
1. Да му биде прво познаница на машкото
2.Љубовница ( или како сакате именувајте ја )
3. ДРУГАРИ

Во ваков случај МОЖЕБИ може да постои другартсвото откако машкото во точката под бр 2 ќе си го направи „меракот„ и ќе свати дека тоа не е ништо посебно и дека таа е како и сите други со кои имал нешто и ќе дојде до заклучок дека гадно се поебал ... ДЕКА ДРУГАРСТВОТО БИЛО МНОГУ ПОВРЕДНО ОД ТОА И ДЕКА ЌЕ СИ БИДАТ ДРУГАРИ ... но нешто се заебало нема да биде све така ко шо било ... после „ 1 ви јуни „ нема каење ... како и да е , ТЕШКО ОСТВАРЛИВО:helou:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не мора да значи.
Имам другари кои ги знам 7 -8 години и знам дека меѓу нас постои само цврсто и искрено пријателство и дека сме поврзани како брат и сестра.

Kajgana Shop

На врв Bottom