Драга Кајгана

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.355
Ола кеј,

Јас пак разочаран од градов.Уствари кој град бе, на се личи ова само на град не личи.Во 21 век чекаме снегот сам да се стопи за да можеш да престанеш да одиш како пингвин.Го убија Скопје во секој поим.Ја убија и културата , ги убија луѓето.Не направија поголеми снобови од американците.Ја одземаа скоро цела убавина на главниот град.Останаа локалните паркчиња, пивницата во чаршија и некој си маалски кафич каде што луѓето не го вадат телефонот на маса за да дремат „скришно“ на социјалниве мрежи.Скопје е на апарати...

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Многу е грдо кога единствената работа во животот која си ја зажалил е нешто кое не можеш да го контролираш.
Мајка ми често пати ми кажува дека со саати заглавила на операциона маса додека ме раѓала. Инает човече, не сум сакал да излезам.
Дури ни тогаш не сум сакал да живеам на планетава.
Зошто ли зачнувањево не задоцнило неколку илјади години...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Како еднаш напиша Ками,

Во овие денови без сјај во кои времето не носи...

Не знам дали сум кажал некому некогаш, но многу го сакам Ками. Без претенциозна терминологија, но со дух на праведност како малку кој.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Одиш на часови по карате

Влагаш у продавница у Гтц

Get it?

get it
A term used to define a member of the opposite sex that would be seen to be attractive enough to have sexual intercourse with. In many cases this term is applied loosely to any female that a male would 'like to give a poke' (whether it be with or without the influence of 'Beer googles').
"Yeah, she'd definitely get it!"

In the use of the term by a male, 'It' would be the erect male phallacy. i.e. she would 'get it', implies that "she invites my male genitalia''

:вонзем:

Член од
16 јуни 2014
Мислења
314
Поени од реакции
797
Драга
Сите се јавуваат денес со муабет:"- Каде вечер? "
Никаде, дома ќе си седам... ќе одмарам, ќе си пуштам музика и ќе кулирам... а реакцијата од сите беше како да морало да се излезе, денот бил таков... :tapp:
Не ми е до излегување, а ни финансиски не стојам најдобро...
Така да, му се радувам и на тоа што дома ќе си одмарам :P:sleep:

Kajgana Shop

На врв Bottom