Драга Кајгана

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Начекав една песна, сексови. Ми се наежија мадињата!

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
Дипл. Проф. Др. Кајгана, денес на форум е: ,,Глуп си.''
Нема нешто салам. Сори дјууд, ама така е секаде, не сите места гледат да ти кажат дека си глуп. Не викам само за мене, за сите важи истото. Епа луѓе на здравје, глупи сте ;).

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.549
:cuc:Претставување втор дел...

Јас сум Јуан, имам 24 години и две деца.
Јас сум Ида, имам 22 години и три деца.
...
Доаѓам јас на ред.
Јас сум Агда Беата, имам 27 И ПОЛ години, млада сум за деца, ама затоа имам мачка.

Е сега, прашањето ми е дали треба да се осеќам како лузер? :icon_lol:

Реторичко прашање, не ми одговарајте да не ве банира бубамара злото.

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.242
Поени од реакции
1.299
Ако некогаш влезете во автобус кој е преполн, она пола од луѓето стојат, а има едно седиште празно, НЕ СЕДНУВАЈТЕ НА ЕБАНОТО СЕДИШТЕ, БЕГАЈТЕ ШТО Е МОЖНО ПОДАЛЕКУ ОД НЕГО.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... фиромштина левел: Гуглаш на Англиски „assyriology“, ти искачаат еден тон страни за науката, дефиниции, институти за истражување, студии, одделенија во Финска, Данска, Холандија, Англија и што ли не. Гуглаш на Македонски „асирологија“, ти искача „Did you mean астрологија?“.

as.png

#OneLoveЗоранКрстевски #БананаДржава #ДупкаНајголема #ЗаштоБашОвдеСумСеНашол #besties #ќепрекинам

Последно уредено:

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
Draga Kajgana aj mozi ke ja ubedam devojcence da izlezeme nekogas :love:

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
draga ke citiram eden drugar

Пушењето може да те убие , али може и да те вработи....

aj pozdrav za deneska...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Е па денов не можеше поубаво да почне.:love:
Излагам од дома и фино лепо отварам сандаче и гледам писмо. :vozbud:
А таман се откажав...
И БАААААААААААААААААААААМ:

Ајдееееее, нема веза шо почнав и да кашлам и да ме боли грло и малце сум подуена во лице од што сум неарна.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Иначе, кога веќе сме кај литературава, кога (АКО НЕКОГАШ) ќе се вработам, пола плата ќе ми оди во Икона на книгите.:coffee:
Пред година дена си го земав ова:
Сега гледам нешто слично донеле, ама посебни се книгите и се како во дрвена кутија. :place:
Прекрасни се, не знаеш...:place: Сакам и така да ги имам. Ма да, две веќе си ги имам како посебни книги. Мајка ми се крсти, ми вика: За шо ќе ти се дупликати од книгите? :icon_lol: И “Владетелот“ и “Сликата на Доријан Греј “ ги имам по два пати. Во различни верзии. Има разлика. :icon_lol:
Башка и од Орвел донеле исто ваков тип како тоа у првиот спојлер, со све, со скоро сите дела собрани, не знаеш колку е добро направена, сакам... ама нема, скупо е. Собирам сеа пари. Ентузијаст. :icon_mrgr:Имам 4 книги од него, ама оваа е посебна пошто се е собрано.:backa:
Имам пикирано едно 6-7 работи и колекции од Икона, сега уште да ги купам пред да ми ги купат.:icon_mrgr:

Ах....
Убаво е утрово, заборавив дека сум настината и затната, дека синусиве си играат ламбада со моите нерви и трпение, итн...

Убав е животот.
Сега.
Ама денот е млад, не се знае што ќе се деси до после. :icon_mrgr:

И така...:backa:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

оној Кристијано не можам да го поднесам. Какво сељачиште

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Колку е хардверски послаб ова Ацеров за разлика од Леновото ист и Асусот е, како ѓубре ми изгледаат искрено :icon_lol:.

Ќе правам домашен гел за туширање со алое вера, кокосово масло, куркума, мед, лимони и малку сода бикарбона па ќе видам што ќе излези :icon_lol:.

Инаку сите живи и весели, здрави не знам колку сме :icon_lol:.

Одмарам малку вечер бурек со паричка вртиме ние...

Kajgana Shop

На врв Bottom