Драга Кајгана

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
kajgich
ete i ova se sluchuva ...prashav kulturno da ti pisham poraka na mobilen ?
vika moze !
jas pishav i snema sekakov aber !
i kako sega jas da znam dali ja primi porakata ?
pa da mu se snevidi bre !!!!!...
mozeshe barem da vrati poraka ,titka ili gulapche da mi kaze deka ja primi porakata ...

aj sega zaspi da te vidam ako mozesh ,a ...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Dear K,

највознемирувачката работа што човек може да ја прочита во врска со некое убиство е „убиецот и беше познат на полицијата“. Тоа значи дека сме потфрлиле некаде...

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејби,
Денес решив да не седам дома, се изборив со мојата мрза и бев да возам точак :D Извозев 15 км! Се осеќам закон :cool: Се надевам утре ќе можам да се движам :icon_lol:

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
698
Поени од реакции
2.456
Dodeka kopilevo nad mene ke spie do 6 navecer, eve me mene u 6 sabajle na rabota, mrtoffff pijan, do pred 3 saati bef kaj nego na rogjeden i se upokoif od alkohol. Sam ja ispiv pola dzoni voker (najgolem fraer) (koa snema, uste 7-8 piva posle), on i uste eden drugar drugata polovina, a ostanatite vidoja kolku pieme, i se isplasija i si otidova u 12. hehemehehemehe

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.187
Поени од реакции
13.821
Мај дијр,

Помина одморот, сега ќе е турбо, јас почнувам 2 месеци секој ден раб (и саб и нед) шефов па почнува година дена секој ден работа...лајф ис грејт! Се надевам дека ќе најдам некој да дојде со мене на концерт на ub40 и дај боже да успеам да тркнам до мк, ама се ова се планови за март-април

Ќе биде ќе биде :) :) :)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
На еден кружен тек во Битола поставиле како новогодишен украс клавир, играчка. Клавир бе.
Си мислам, во чија исфрустрирана фантазија се јавуваат вакви работи? На кој начин клавирот е воопшто асоцијација на Битола, Македонија, Нова Година, Божиќ? На грбот ли го имаме, на знамето? Некој голем композитор бил Македонец?

Да ви ебам тоа копитата исфрустрирани на чело со Двојче. На нивите каде што садеа компири вашите родители имавте клавири, па свиревте помеѓу две сеидби.

Гадни неписмени арамии.

Последно уредено:

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Драга

Цаци, лутењето е за мали деца, дојдов да те поздравам со песна од Цеца, врати ни со брадот @Castiel на скајп не си прави голем хајп, се извинуваме на големо но ти се правиш суштество глувонемо, те молам прифати ни го нашиот ментален проблем, знај дека стаиве во соба твој амблем.

Те сакаме бе @ЏинЏер, нас треба да не чуваш бе лепотице!

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Семејната лоза е битна

Да се навратиме малку во историјата

Calvin P. Dean

Роден Aug. 27, 1849

Смрт Dec. 7, 1918

Татко на 4 деца меѓу кој го истакнуваме

Charles Desco Dean

Роден Dec. 8, 1879

Смрт -Jan. 25, 1961

имал 3 деца

Меѓу кој се истакнува Winton A. Dean

Winton A. Dean имал едно дете James Dean

Роден Jan. 17, 1907
Смрт Feb. 21, 1995

ја знаеме после приказната колкава семејна лоза и ете како завршува згаснува да не копам и даље мислам дека 4 лика беа доволно иако можда да се вратиме и до John W. Dean (1813 - 1890) ама ајде :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не спиев цела вечер, на -20 сум средила бушавата коса, ставив пудра да не изгледам болно (пошто и после 8 дена уште сум болна :( ) и отидов во МВР. Нормално отидов малку порано, #јер логиката вели дека одиш порано за да подмириш се што треба за да после се сликаш нели... Нормално, не беше отворено.:icon_lol: Измрзнав. Доаѓа таа и се чуди што сме дошле порано, пошто кај нема кој не касни.:icon_mrgr: Освен ние будалите.:pipi:

Конечно, влегов внатре, дури успеав и прва да влезам во кабината, си викам, добро е, брзо ќе завршам. Седнав, дадов документи, се тоа, си седнав на столчето. Првиот проблем се појави кога објаснував пола саат дека не сум променила адреса на живеење, туку името на улицата е променето. Со години се користат двете имиња, ама као од годинава ова другово е официјално.

Ок, тоа помина, после си седам едно добри пола саат на столчето и ништо не се дешаваше. Јас чекам, тој таму чека да се среди компјутерот и си гледаше клипчиња со возење формула. И си чекам... И си чекам... А во соседната кабина едно бебенце плаче, ладно му е, му се спие... мајкава го смирува некако. И чекаме... сите чекаме...

И нормално, како што секогаш бива во Македонија млечна.... после 40 минути чекање (можда и више) ни рекоа, ај идете си дојдете во 3-4 или утре, пошто системов ни е паднат, не знаеме што се дешава и до кога ќе трае....:pos::pos::pos::pos::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Не знаеш дали да плачеш, дали да се ваљаш од смеа, дали да се удриш по чело.

Мајка ми се напна пустата, јас и викам смири се, тоа е тоа, знаеш каде живееш, џабе здравје од нервози губиш само.

И така дојдов дома, ненаспана, нејадена, викам ај ќе чекам до три.

Кое три бе, кога легнав таму накај 2, мене кога ми падна системот, а бе тотално паѓање у кома, тек сега станав.
:icon_mrgr:

Па да видат после на кого ќе му паѓа системот...:pipi::coffee:

И така го куцав постов, чисто за да се расонам.:icon_lol::backa:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
ДАЛИ ЗНАЕВТЕ?

Во Македонија можете да ја слушате буквалната неедитирана вистинска верзија на Sond of Silence

Kajgana Shop

На врв Bottom