Драга Кајгана

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.735
Поени од реакции
12.786
За многу години нека ти е денов Драга, уште толку да си исчекаш :) Христос се роди и вечно нека му е името на сите Христијановци и Христини, Кристијановци и Кристини :)

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
Не сакам разделби, посебно не на Божиќ...зет ми во германија, татко ми во мскедонија, сестра ми во франција, мајка ми во англија, јас во италија :(

Среќен божиќ :(

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
╔═════════════════ ೋღ☃ღೋ ════════════════╗
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Repost this if ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ you are a beautiful strong кајганџија ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ who don’t need no паричка ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
╚═════════════════ ೋღ☃ღೋ ════════════════╝

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
Драга,
Ме фатила некоја амнестија што не знам ни кој ден е денес, ни која сум ја, ни зашто си ти, ни што е држава и локална самоуправа и што беше колективна одговорност.:вонзем:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Оди стариот пијан (не гознам кој е) и јас покрај него ми вика да Живеј ВМРО, да живеј викам. Потоа следува улициве стакло биле :icon_lol:, си реков кај ме најде сега мене гледам друг на патот нема мора јас пак :icon_lol:, ме малтретираше од мостот до Зегин. Едвај да се разделиме.

Еј словенката кога ќе се опнеше имаше цела да се спружи вдолж :icon_lol:, среќа трицепсов десен ми касни по мене па се фати за рака моја, инаку готово вика Спасо ме човек :icon_lol:.

Сето будала е го прати кучето да му го бара се враќа со мачето, ете го мачето :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, а бе не мачето кучето да го најди, В. викал не било за смеење за плачење било :icon_lol:.

Брачкава ми даде поклон привезок меч и еден магнет од Баку, и за домашниве црн чај не се пија го пробав дрма дрма :icon_lol:.

Gea

месечинка
Член од
11 октомври 2011
Мислења
217
Поени од реакции
720
Ако се нафаќаш да играш покер со мене, мора да вложиш срце. Само така знам.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Кајгич, да ти кажам право, ја се изнаспав. Кој што праи, ја спијам. :pos: Не можам да се вратам во нормала. Повеќе од 15 саати дневно спијам. :facepalm:

Иначе, не ти доаѓа ли нагон да го изгњавиш, бе? Види какво еееееее. :X3:
Да ми ја видиш само историјава на јт, има да пукнеш од убајни. :pipi:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.701
Да не дојде до недоразбирање, денеска Христос се роди благодарение на законот за забрана на абортус.

Проект на Владата на Република Македонија.

Kajgana Shop

На врв Bottom