Драга Кајгана

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Кеј,дури денеска се стабилизирав , затоа еве ти честитам нова година со мало задоцнување.
Сум си поминал фино , не се жалам, ај догодина појако нека биде.И семинарски предадов , ќе одмарам сега малку во наредните 2-3 недели.

Иначе изненадем сум што видов дека неколку од препознатливите никови на форумов се сменети во дијаметрално спротивни по квалитет .Ај врзуми ги дечкиве па за следната година да си ги вратат.
Има и еден нов , тој е поинтересен од стариот.

Ајт доста беше , и така ретко се гледаме , да не ја расипувам романтиката.

Ќао.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
И додека државата ни е во курац, смрди на пропаст и крај, луѓето леб немаат да јадат и владее тотален хаос, Сунѓерот Боб се годи со предмети, го присвојува замокот, кажува како се вика кучето на комшијата, брои до 100 000 и назад...

Во право е Библијата, блажени се децата и сиромашните по дух, зошто нивно е Царството Небесно.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Шо е форава со друштвана шо се собираат денес и кршат леб со паричка ?! :nesumjas:
Не можам да се изначудам уште.

п.с Украдов чоколадо од пакетчето на сестра ми, ќе горам во пеколот !!

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.144
Поени од реакции
8.106
Верувале или не покрај што се е исполитизирано во Македонија, успеаја да се вметнат и во маалските огнови за коледе. Деца бевме и си скокавме секогаш околу старците, сега она што го гледам е мизерно. На најблискиот оган до мојата куќа скоро и да нема комшија, собрани партиски скапаници од не знам каде и се радуваат и пејат. И замислете дури и за градоначалникот има парче од лебот.
Дното го допираме луѓе, јас сум против собири од религиски карактер, ама ова што партијата му го направи на народот во Македонија ниту една чума не може.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Драга,

Пред некој ден гледав постар божиќен филм на прва. Со стегнато срце го изгледав последниот пола саат од филмот, се убив од плачење. Едно дете собираше лименки за да собере пари да и купи чевли на мајка си за Божиќ, зашто тоа и беше ко последна желба на жената, пред умирање беше. Не знам дали јас ептен се соживувам со филмови, али одамна ме нема така чепнато некој филм.
Ко помала, не памтам колку години имав, случајно го фатив почетокот на Leon: The professional и плачев зошто и го убија семејството на Натали Портман, како таа сега ќе остане сама, без никој. :(
Мајка ми проба да ми објасни дека е уствари филм, значи не е реално, бла, бла, се измори после некое време жената, го изгаси телевизорот и ми кажа дека више ништо нема да ми дозволи да гледам ако постојано плачам на филмови.
Иам вести за неа. После повеќе од 10 години, ништо не е сменето. :D

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
Те жалам кајги... Мислат дека ако си смениле никнејм и ќе зафркаваат кого сакаат без да бидат дознаени... Јачина...

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Ајде дечиња навалете сабајле чичо за вас има бонбончиња,чоколатциња,парички ........

dude you sound like a pedophile

ооо........

Член од
23 март 2014
Мислења
1.471
Поени од реакции
1.242
Лелеееее арно ме потсети да го исклучам ѕвончето :eek: ако ме разбудеа на клоци ќе ги кренев :boksix:
Кога ќе ми текне колку сум бил глуп како мал со ова петардиве :yid: ми доаѓа да се вратам назад во времето за да си удрам шамар!
Сум остарел јебига :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom