Не ми се верува дека тоа гомното наречено рак ќе ми земе уште една роднина. Добро кај живееме ние што сме во државава, над некој реактор ли? Уште па кога ќе видам некои, марихуаната лечела рак или имало лек за рак, ама пари ако имаш де 3 дена барем да имам таков мозок, 3 дена, да одморам малце.
Завршија празнициве, од утре пак ќе треба да се учи ова програмирањево. А како што треба континуитетно да го учиш, незнам утре колку баш ќе се сеќавам од претходно наученото.
Секоја година си имам неколку цели кои пробувам да си ги исполнам, поинтересен си го правам животов.
Годинава една од главните ми е да си фатам женска т.е да сум во врска, нешто што до оваа година го сметав за лоша работа, пошо ми се чинеше дека ќе си ја изгубам слободата и ќе имам обврска
Уште си стојам на тој став но време е да се вразумам и да почнам да остварувам поемоционални и подлабоки врски со девојки, нешто што прави да ми се наежи кожата доде пишувам.
Ама кој знајт, мојт ќе научам нешто ново.
Иако не сум премногу среќен за ова ќе пробам да си го остварам.
Сите вие што се палите на Gone Girl ви фали нешто во главата.Колку ретардиран филм човече невидено уште фалеше на крај таа да го натера да ја ебе сестра му и да има тука џагара багара невидено.Оу шит некој нема да спие вечер кеј.Фак дис ај ем гоинг бек ту италиа.
И у спут цел персонал таму што сте глумеле у филмов да умрете од скалпер ви ебам ретардираните будали.Се потресов у курац даидеет леелеле
премногу размислувам за работиве. Нема враќање тоа ми е јасно, нема оправање тоа ми е уште појасно. Што сум си мислела порано не знам. Тешко е, ама уште потешко е да седиш со нив и да гледаш колку само не им требаш.
Ти ебам се.
Еј драга, како си, апна нешто на огнов, ја да ти кажам за 2-3 саати таму шо бев изедов 4 риби, испив 2 литра сигналко и мислам дека апнав нешто од салатичката.
За малце сношти ќе јадев бан од темава :/ И вечерва нема екипа за не лути се човече..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.