Драга Кајгана

Член од
16 јуни 2014
Мислења
314
Поени од реакции
797
Драга
Ех што би сакала да ми се врати времето коа си бев малечка, па ќе си го фатев патот под нозе уште рано посабајлечки пеејќи коледарски песни пред секој дом...
Прво огинче навечер, сите собрани, музика, насмевки, а ти невино детуле се договараш за Коледе...
А не вака... да си легнам порано, за да станам порано за работа...
А убаво си викав уште од мала дека не сакам да пораснам...

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Гледав реприза на Бубамара.Се прснав од смеење , и си замислив каква спојка би биле нито , ориг и шкоса на ваков догаџај.Татко ми го разбудив заспал човекот кога виде што гледам седна и тој до мене да вришти.А вака сеа кога заврши и кога размислив дека се смеев на нашето секојдневие, малце ме здоболе.Покрај тоа Северина како дама, а не курвиве наши излага таа рамата и вика носам гаќички ало бре.Убаво и кажа шкоса ти носи си гаќички ја имам еден микрофон спремно за тебе :pos::pos::pos::pos:

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
draga se vrakam od kafana cetvrtokot midnaj petokot XO sabotata roger i milenoium a sea se pribiram od kafana rekov dek nisto nema da me ebe dodeka odmara ni toa so ebav 250 evra u astra
aj dobra nok

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Снег сакам во првите 20 минути кога ќе падне, после ме напнува некако. Башка ладно, башка болештини и вируси...:sick: Најмалку сакам зима. Има своја убавина, ама ќе ја сакав повеќе да траеше помалку.:rolleyes:

Иначе Џејн Остин на мои години веќе ги имала завршено првите верзии на 3 од вкупно 6 новели кои ги има објавено, а јас дремам тука со затнат нос, без осет за мирис и вкус и се нервирам заради луѓе.:cautious:

Животиште еј.

П.С. Уште чекам (веројатно нема да дочекам) кога луѓето ќе почнат да прават разлика меѓу еврозона и Европска унија. И дека ако излезе држава од еврозоната, не значи дека ќе излезе од ЕУ. Ама ај, уште сум млада, животот е пред мене.

Дениција

on my eighth life
Член од
17 март 2014
Мислења
241
Поени од реакции
899
Драга Кајги,

Понекогаш кога ѕвездите ми се наредени и кога редовно си ги пијам апчињата си го обожавам родниов крај :love: Можеби затоа што одамна не сум поминала подолго време или сум излегла тука. За нецели 400 денари се прејадов и се опив. И не зборувам за мезенце или пијачка-две, зборувам за скара, даска, помфрити и шише вино. Со 400 денари во Скопје ќе си платев две пијачки и можеби такси. Па и кога ја пуштија I Will Survive во едно клупче потоа, кога почнаа сите колективно да вриштат, во еден момент сите си се пронајдоа :icon_lol: Daddy Cool е песната на која сум главна уште од мојата крштевка, а сите песни на ABBA ги пеев во дует со една другарка. Одамна не сум била диско кралица али вчера блеснав ко сијалица :jeeee:

Еј и Среќна Нова, многу радост, среќа и тако даље.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.897
Поени од реакции
21.859
Циц дај бе смени ги семафори, од почетак на сфет још исти стоиф, од после фтору сфетску : D

Е Драа, а нели треа држава да ни плаќа казну од по триста евра за сфако падање на овј лед,онакој.
А глеам пред некоју страну, вика сака га мирис на коштани, е убаф е али двеста денара кило су.Урме и смокве и сфи тија зарзавати што се дешааф на б'дњак, су два пута поскупи у ове добе године.
Па ке не биде, е нема да не биде.

Е овуј годину јоште неам пораз у доту,не сам еа сладолет нити бија на базен :icon_mrgr:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.844
Поени од реакции
115.997
Колку ми е смешно кога ќе видам дека некое девојче ставило слика со некој другар на ФБ и у дескрипшн напишала: #Bff #ubavavecer #friend #nightOut #drugarcinjaaaa
Муабетот е дека има дечко типката и нејќе да помислат дека се слика намерно со други машки па мора едно 456 пати да нагласи дека и е пријател типот со неа на сликата. :D

Иначе ми донесоа дома некоја справа за масирање, Серажем мислам се викаше, и сеа 15 дена ни е на проба, и прееска легнувам на масажа абе се живо ми испопука, поукочен од стара баба сум станал. :D

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
На профилот на мачорка ме тагнале, да, и прашувам што е работата, никој не ми одговара, ми стигаат по 20 известувања во 2 минути, не е во ,,надгледувани теми'' или форуми, значи мислев дека нема спас од тие спамања... Се додека не си ги избришав сите коментари од таму, сега веќе не ме замара ништо што не сакам. Ова е помош за сите кои не знаат како да се оттарасат од тие оваквото.

Член од
23 март 2014
Мислења
1.471
Поени од реакции
1.242
Пепе ги сака бисерите, бисерите го сакаат Пепе.
У основно ги плескавме по газето, они ко демек се лутеа и не бркаа а една ме фати за курето.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Денес заклучив дека поголемиот дел од денот го поминувам во кревет и врз основа на тоа нема поента секој ден да го местам креветот одново и одново за краток временски интервал. Вака барем ќе ми е спремен за спиење/излежавање во секое време. Е до толку сум ентузијастична во животот периодов.
И така планирам да почнам со хибернација, зимата едноставно не е мое годишно време. Си обезбедив книги, си симнав серии, а и иде испитна сесија. Барем вечерва сфатив дека сама е стопати подобро отколку излегување со небитни фаци колку да не се седи така дома.А тие шо се битни барем ќе ги поштедам од моето идиотско однесување, сарказам и солење памет за тоа да не фрлаат хартија на улица шо е толку лејм..
:toe:

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
У темава муабети не се праат. По не знам кој пат повторувам.
Веќе нема, последно известување ви е ова. Ќе си кркате казнени, па банче.
Тенкју на внимание!

Kajgana Shop

На врв Bottom