Драга Кајгана

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
Draga...

Kolku ubavo sea za B'dnik da si u Tetovo...Navecer po kuki da setas i toa vo sto sakas si se maskiras. Se secavam so sestra mi koga kako pomal idevmo po kuki i sobiravme kosteni,orevi,lesnici,bademi,jabolke itn a majka mi orevite bademite i lesnikite gi sobirase i torta ni pravese:). I se takmicevme koj poveke sobral,cija maska e poubava. Bi sakal tie denovi da se vratat, da bidam opet toa dete koe sekogas nosese nasmevka i nemase ni nervozi ni grizi...

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Духови од минатото, од каде ли се појавувате сега? Случајно на улица да прашате за правец, не препознавајќи ме и не сеќавајќи се на моето име. И во ред е тоа, за тоа и сте духови. Останете назад, позади мене. Јас секако одам напред. Мило ми е што се сретнавме, поздравивме, гушнавме и бакнавме. Тоа и ќе остане, се до некој следен живот, ако ве сретнам пак.

Не знам препевот колку го бива, ама поентата е таа.

Се тиндерстиксирав утринава.

Последно уредено:

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Кајгич... не знам дали сите машки се такви, али татко ми е опериран од бои.
Вчера му реков портокалова Добра вода да ми земе, сабајлево станувам и му викам: - А бе, ми зема вода? - Портокалова рече? - Да. - Ти земав, во кујна е.
Идам до кујна, глеам розева вода. :lolzz:

Значи не дај Боже да го пратиш у продавница.
Поцркав од смеење. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

А мајка ми ми вика:
- Ми се јави кога беше во продавница. Му реков гледај да пишува праска на шишето, пич - пич!
- Па тука ништо не пишува, ама помаранџеста е. :pos:

Легенди ми се со мајка ми, еј. :X3: За Нова година, едниот ќе оди во дневна, другиот во кујна и ќе си честитаат по 3-4 пати преку мобилен. :ROFLMAO: И едниот ќе прокоментира: - Која е оваа будала сеа? :icon_mrgr:
Као голупчиња се. :backa:

Нејсе, сакав да кажам дека пред некое време другар у школо ме убедуваше дека сум била плавуша, а не сум!
Ме нервираат, еј. :icon_mrgr:

Е, овака некако би дошло: :D
Само што кај татко ми и овие бои од десно се многу, 3 се најмногу. :D

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Драга Кајгана,

да знаеја дечките од divianarts.com колку пати сум ги отворил мислејќи дека се deviantart.com, сигурно уште одамна ќе си ги регистрираа и tombir, skribd, facelook, tmitter, kojgana и уште едно чудо вакви домени.

C

Castiel

Гостин
Kej

Do you know what soul searching is? Епа тоа нешто се обидувам и ја да напраам...Чувај ме боже ако може...ангелски крилја дај ми да патувам милја по милја да престане дождов за животот мој...Си ветив на себе со време дека ќе отркијам што ми фали...Потрагата е вечна...Без желби и планови спремен сум буквално све да сторам штом незгода дојде да издржам и да се борам...Учиме све, но некад касно е...Единствено незнам вина на кого да препишам и дали би вредело воопшто да ја препишувам..Попрво нова страница би пишувал...И кога по сто ти пат тешко е издишувам ...и тоа што неможе никој да смени но топло е внатре и се жнее друго семе....Ќе поминам и преку невремето јас и преку потешко имам одено....Што следи пак? Се е релативно кога ќе се свестиш...Не е битно како зло ти си осетил...Вистината е толку блиску за да биде лага мала...Зад секој човек стојат дела па биди искрен ...Што и да праиш гледај да вреди и сето ова ќе ме прероди како феникс...Главата горе и мисли позитивно...Никогаш не се срами од тоа што си... Животот е тежок но е и убав....И тешкото вреди да се истрпи за кога ќе дојде убавато...макар и кратко било ... Секогаш после дождот иде сонце...Но треба да се работи на случајот секој дневно ...Ако запреш сите останати се напред а ти си минато...затоа само погледот напред и кон убавото....Другото се во свое време ќе си дојде....само да се работи на случајот...ништо повеќе...

Love
Your guardian angel
Castiel...

Член од
23 март 2014
Мислења
1.471
Поени од реакции
1.242
Какви кретени еј, ќе се пијанчат до 2 сабајле со музика што неможам да ја поднесам. :mad:Највеќе ми е криво за маслинката пред зграда што ми ја исекле за да го палат оганот со нејзе бе еј, рацете да им се исушат, со нејзе пораснав...... :(

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Денешниве бадникарски огнови (кои уствари немаат врска со христијанството) ќе ве направат толку поголеми христијани, исто како да му ставиш рог на коњот и да го наречеш еднорог.
Подобро дрвата да им ги разделите на тие што немаат огрев, Исус нема да ви се налути.

Последно уредено:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Некој кажал:

„Животот е комбинација од магија и тестенини.“
Федерико Фелини

varenie - cestoviny 2.jpg

Во брзо време ќе правам вакво нешто мора! не за друго да проба и мојата девојка да види каков сум во кујна. :свиркам:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најголемите христијани носат камиони храна на гробишта, палат огнови и се флекосуваат и колнат по цел ден. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom