Драга Кајгана

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Едвај чекам утре кај огнот да каснам риба, зелка, ова она. Малце да се наполнам со позитивна енергија :)

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
Колку само ме нервираат вчерашни торчиња што ставаат ви фор вендета маски и ми глумат анархисти... Демек во сезонска мода е тоа...

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Дρага,

Ова со паρот и κондомите ме потсети деκа лани dm маρκетиве имаа пола цена на κондоми за валентајн. Одиме со една κолешκа, и двете на κаса со по 4 паκети. Вρаботената одма ρашиρи осмех и ваљда неизбежно и беше да спомне деκа неκој фино ќе си поминел вечеρта. Виκаме не бе, да ви го исκоρистиме попустов, нема да ги κоρистиме. :angel:
Они деца напρавиле, па сеκс уште им е табу, јао.
Κаκо и да е, аκо имаат попуст и годинава, без поголема залиха не излегувам од таму. :D

Џ

ЏинЏер

Гостин
Драга,
Мајка ми штотуку ми кажа дека е загрижена што пијам толку вино. Дома. Сама.
Не ме чуди ако од утре почне да ги крие шишињата од мене.
А не знае жената дека од мака си пијам, не од мерак.

Уживанции....

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Ми текнува на некои стари епизоди од Наруто кај шо он јаде рамен.
На аниме секоаш храната изгледа преубаво.
И си пуштам така.
Ме фаќа стрв.
Си пуштам слики на интернет, глеам, ми се дига, ми се дигаат лиги у устата..
Се дерам:
Мамо! Дој нешто..
Иде она.
Викам, мамо дај напрај овакво и покажувам слики.
Ќе ти напраам супа и ќе ти стаам стек и јајца у неа. Сеа не ме замарај.
Ок...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Како ја помина новата година?
-Па.....јас......ја изедов.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Kajganke,
nema da ja kudam Makedonija ama samo da ti kazam deka belgiskata vlada za site gragjani obezbedi besplaten prevoz za i po novogodishnite praznici,
i uspat samo za golemata glupost vo Makedonija za vozenje avtomobil so zapaleni svetla 24h i kazna od 2000 denari .
Toa kajgi go nema vo Belgija, nitu vo Germanija, nitu vo Francija , ama zatoa makedoncheto prednichi vo glupostite
i chisto informativno samo- Eleсtrabel od 01.01.2015 im ja namali cenata na elektrichnata energija za 10%, a na gasta za 15%- i so toa edno semejstvo godishno ke plakja 400-500 evra pomalku za el.energija

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.848
Поени од реакции
21.653
драга
Секој пат доаѓаше полно со енергија, насмеан и радосен, но ете денес не дојде. Како во сон очекував дека ќе исчекориш последен по твоите тато и мама, ја оставив вратата отворена надеваајќи се .... Се замислив и се присетив на тебе но позади некој довикна и ми рече да затворам врата, а тогаш повторно сватив. Колку сме само ситни, мали, безначајни, го живееме овој живот во секунди прекратко за да направиме се она што го посакуваме. Замина на едно подобро место, место кое е надеж на сите нас смртниците.
Засекогаш благодарен што се познававме.

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.141
Поени од реакции
42.879
Од овие реклами на владава за здрава исхрана, против пушење/алкохол ми се:pov: не знам како такво срање воопшто смее да се прикажува на тв.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Денеска за прв пат бев Дедо Mраз во животов. Не носев брада, не носев црвено палто, но носев она што најмногу ги радува децата, колетче и по некоја играчка. Најпрвин кај едното, најмалото внуче, а потоа и кај другите две поголеми внучиња.

Оние детски очи кои светкаат како распламнато жарче, каде радоста чиниш излегува од нив и се меша со топлиот воздух од собата, ито како ми го направи денот поубав. Искрени емоции и топлина од мали рачиња кои беснеат наваму-натаму.

Со двете поголеми изгледавме и неколку цртани, можеби час и половина да поминавме во нив, од Були, до Маша(овој не го знаев тие ми го кажаа) за на крај да завршиме со Мечето Ушко. Фасциниран сум од оној детски начин на перцепирање на некои работи. Како тоа месечината во Були Були плукала мали месечини од уста (додека се прикажуваа ѕвездите околу неа), како тоа Мечето Ушко спијало на кревет, бидејќи ќе му студело ако легни на земја, па и јас тука пристапив со некои провокативни прашања, на кои добив интересни одговори од детските мозочиња. Чинам дека тие најсикрено го допираат светот, со својата наивност и детска безгрижност.

Е сега имаше и моменти каде се затепуваа со пластичните сабји, али сето тоа е дел од детската игра нели :)

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Постови од типот сандачето ми пукна од пораки (у задње време зачестени налив бранови )

нот џелоус и џуст донт гет ит

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.728
Поени од реакции
12.758
Драга

Се заебав, преспав. Пукнав од досада. Кум го глеам, досадно ми е. LoTR го глеам досадно ми е. Ми се играше биљард, ама кретенот че учел, страв му било од предметите. Ко му викав ја да се отпиши ко мене, тој не, че учам. НЕКА ПУКНИ СЕА ! .... Шо че прам до 3-4 сабајле појма неам, а треба да станам рано да пазарам за коледе, да чистам гаража и такви ми ти срања. Ај небитно, че поцркам малце, ништо страшно :kuracc::kafence::Кезец:

Kajgana Shop

На врв Bottom