Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Го чекам денот кога и јас ќе се натпреварувам на Летен фолк хит и ќе ме даваат на Интвау:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Драга Кајгана, со @Red John ја најдовме совршената религија за @Peja989 - јеховин сведок :pipi: одлично ќе се вклопи во правилата. Пишува no witchcraft, white magic, black magic, што значи нема да има потреба да се напнува за Ливерпул понатака :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.156
Поени од реакции
23.298
Башка како дополнителен бонус ми е то шо ќе има забрана за да се дружи со нас.

praise the lord

zacleni se glup

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.543
Поени од реакции
17.961
Ми идат гости денеска,и ок ајде вика може да се запали цигара,и сеа нормално незгодно ми е да ги вадам на балкон.им викам ако,иако кај мене дома никој непуши.И ок си тера вечерта и у неврзан муабет слушам ние дома не пушиме на балкон излегуваме(y).Абе Нино кретен еден само ти си глуп да им дозволуваш да се пуши внатре.Од сеа кој и да дојде не на балкон надвор ќе ги терам,а не ми е прв пут вака да се заебам,ама теле се учи вол тешко.Значи муабетов ми е ,дека некој луѓе се оперирани од зборот осет.

H

HoT IcE

Гостин
И така драга денес си платив 10 денари за да си скршам рака. Генијален потег. Излеговме со другарчиња на кафе, па поседивме у паркот коа ми текна дека во луна паркот погоре има она за бокс и мерење на удар. И така од 0 до 900 удрив на 720, значи манга ипол сум, и си отидов дома со скршена рака. И сега пишувам со лева рака.
20 години имам.
срам ми е.
генијален идиот.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.648
Поени од реакции
31.876
Кажи му на модераторов над мене дека ко че му се истурат жените, и брави и крастајци че види. Па и креативност.

п.с нека не им пушта Редиохед, че ги брка од соба така. :coffee:

Член од
21 март 2013
Мислења
379
Поени од реакции
1.080
Добро шо му текна на Аndrew да пише.
БРАВА бе...ќе заборавев. После духови имало...е не се духови, комшиите од спрат се!

Драга, имам список за пазарење долг колку Вардар. :cautious:
И цело време одолговлекувам и чекам да дојде последен момент.
Нормално, ако не трчам ко будала у пет за дванаесет да средувам. И ако не заборавам пола од работите. Тоа не сум јас!

Шо убаво на времето си бев организирана. Сега лежи цел ден и серии гледај.
Овие па од ФоксЛајф- глупави. Grey's anatomy им текна да ја даваат еднаш неделно. Цела недела мислам шо се деси со докторот. Се спаси ли? :confused:

Знам дека забегувам, Драга. Ама и ти три месеци да живееш само со серии ќе почнеш да се смееш со нив. И да се лигавиш пред тв со нив...мислам ако не почнеме со факс уште некоја недела ќе почнам и да си зборам со нив :unsure:

Член од
17 октомври 2013
Мислења
887
Поени од реакции
1.877
Животот ми е ко Temple Run. Или се залетувам за некоја работа па после се траќам од земја или каснам со некоја одлука или нешто и пак се траќам од земја :unsure:
Или можев уште три пати у реченицата да напишам "или".

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Да не беше ова предизвикот со книги, немаше да знам колку од луѓето шо ги знам по фејсбукот, го читаат Достоевски во слободното време. Доста се фолирате бе, смешни сте! Чудно, сите го читаме Достоевски, а најпродаваните книги во Македонија друг величат на тронот. Туку:

D

Daedalus

Гостин
Во овој свет во кој, ако си ебаниот издрогиран генерал кој силувал жени у Виетнам, убивал цивили и ако си Талат, командант на терористичка милитантна организација, евентуално стануваш воен национален херој и ако си креатор на www.thepiratebay.se или Aaron Swartz осуден си на пропаст поради „злосторства“, ја ќе направам култ од самоубијци кои ќе ги убедам дека ако се разнесат, ќе добијат привилегии во астралот, ќе јадат мед, ќе пијат млеко и ќе имаат секс со анЃели. Откако ќе ги натерам да се разнесуваат на локациите на кои јас сакам, Белата Куќа, станот на Мендух Тачи, во куќата на мојот були од основно....манично ќе се кикотам имајќи секс со Ема Вотсон која патем ќе ја киднапирам и ќе добие Стокхолм Синдром, ќе се заљуби у мене, ќе стане ниди и ќе посака да ме земе за сопруг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom