Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
П

Пепси_

Гостин
д животот у фаца кога ти се смее

Заглавен у друг град без денар 10 саата ништо не јаден, а нејзина нај голема грижа беше шо да одбере за да си ја декорирала собата.

мора да се смејш шо ќе правиш

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.029
Поени од реакции
36.849
Идам на роденден кај другар и седнуваме а-у доаѓа мајка му и се поздравуваме и пијаниов копук и вика: - Абе мамо еве го овој што те пцуеше...ќе ти ебам мамата па ќе ти ебам мамата...

Ме укопа уште на старт и морав да се начукам.

Хаос пичке лудило

S

StormRage

Гостин
кајг
Brute-force solutions at its best! Cause desperate (ок, не до толку сеа) men do desperate deeds...
Али проектот е уште на листа which is nice and money is coming which is really nice and I got job for the next few months which is even more nice. :D
п.с. not so single anymore :love:

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Кеј,

Шо да ти кажам. Се запив, фамилијарно, со ракија нормално. Со шо друго. И сеа ми запнале да ме мажат. Со кој бре?:confused: Кој сака будала ко мене за жена. :pos:

Ајде, ајде, ајде Вардарееееееееееееее!!!!!!!!!!!!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.648
Поени од реакции
31.876
Веќе трет ден по ред одам на посета кај татко ми на болница. Не е мирен, не слуша, се понаша ко цајканине од The Wire после секоја успешна акција, ракиче ова она, лекојте не ги пија што му ги даваат, води инаети, и ете че лежи сега некое време за да му дојди умот и да се заозбили малку. И ај реков за момент да му се пофалам дека сега јас сум мажот во куќата и му велам:

-Jaс сум мажот во кујчава..........дома.....
-Плати сметка за струја?
-Не
-Плати сметка за кабловска?
-Не
-Го обра лешникот назад во двор?
-Не
-Ја искоси тревата напред?
-Не
-Браво....ептен си бил маж, абе мажиште!

Во право е, ме слизна онака полека. Чекам да го пуштат деновиве. Во меѓувреме ќе испечатам еден огромен флаер со пречкртана ракија, онака за кога ќе си иди. Првото искушение со сестра ми планирам да му го направиме. За него сок, ние ќе локниме од виното бело шо го имаме долу

п.с досадно му било в крај, па му ги однесов сите можни книги од Стале Попов. Ја прочита Калеш Анѓа, сега Крпен Живот ја тера.

Член од
27 август 2014
Мислења
87
Поени од реакции
121
Контролниот картон за јавување во АВРМ денес ми го завери еден дечко од генерација, кој таму работи шест години, две години во средно поновуваше, а останатите две ги зема лижејќи партиски задници.

Излегувајќи од канцеларијата на чиј ѕид висеа освежувачи со партиски симболи, со олеснување издишав и си реков во себе: „Добро е, одлуката да заминам од тука ми е најисправната во животот.“

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom