Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.921
Поени од реакции
21.985
Драа

Увек кд ке виду дека Драгонборн122 лајкнаја некој пост,помислу дека га лајкнале јоште 22 члана:ROFLMAO:

Него мноо су ми антипатични фаце како Цеск Фабрегас и Дирк Новицки.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Драга,
помагај имаме многу јаки луѓе кои работат во држава,пукнала водоводна цевка 3 дена ја прават од кои 2 дена барале која е цевката.Секогаш сум сакал да видам како им било на луѓето од 18 век,ако избие некој струен дефект изгледа ќе имам можност..:facepalm:
бројани ми се слободниве денови.. Уште малце и на факс(агеин) држи ми среќа.. :X3::unsure:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.799
Сега се поставува главното прашање :eek:
So what's the big fucking deaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllll:нинџ:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Драга,

Кој буричка, ќе си најде. :X3:
Претресов еден шкаф со работи на мајка ми од минатиот милениум, и си најдов две кошули. Едната е љубов на прв поглед, криво ми е што порано не ја ископав. :love:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Драга,

Остај шо сликаат што јадат, што пијат, па и со што спијат на фб, сега многу често ми летаат на почетна слики со индекси, па и статуси со фалење за најдобри студенти на генерација.
Под нив фрчат благословувања кои и да сакаш, не можеш да кажеш дека се искрени.

Вие првите, дотолку мора СИТЕ, јавно, на фб, да знаат дека имате 10ки во индекс? Не ви е малце мизерно?
Вие вторите, со желбите за освојување на светот, немојте да ми кажете дека дотолку ви е мило за успехот на вашите колеги, дека им посакувате да си најдат работа пред вас.

Ау, ми се повраќа од фалењево и лицемерието на луѓево. Од таа нивна доброта, од таа нивна неизмерна дарежливост и солидарност. Мајка Тереза може да ви позавиди, најискрено.

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Драга ме убива малер деновиве. Таман дојде на ред да полагам за возачка, ми ја затворија автошколата. Дали е ова некој знак дека треба да продолжам да ги хранам таксистите или да систнам заби и почнам да пешачам?! Ова второто веќе не ми ни изгледа како лоша идеја. Поготово кога ќе помислам колку тешко влегувам во омилените фармерчиња. А ем викаат здраво било. Уште да се навикнам да станувам саат време порано пред работа.

Член од
2 август 2011
Мислења
383
Поени од реакции
653
Драга,
Објасни им на верниците од религија дека: "Science is true whether you believe it or not".
Гледам многу членови се обидуваат тоа да го направат но залудно. Милионите години еволуција на човечкиот вид не биле доволни да се развие мозокот кај некои.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom