Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Ne znam samo kako ke stanam utre
Cant wait for friday, i dobri vesti posle petok ke se odmoram posto sum
Byeee

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
@HoT IcE ќе видиш сега колку грдо ќе ти биде кога ќе си го бришеш газот со лева рака, од искуство воа.:icon_mrgr:

Член од
15 август 2014
Мислења
28
Поени од реакции
30
Абе три недели кашлам, кивам и ладно ми е. Ме срам уште во септември да шетам низ град со бундата за Нова Година.. амааааааааааан

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Ди Кеј,

Вчера седев у едно друштво каде машки бевме само јас и уште едно детиште. Немав 3G, а немаше ни интернет во станот. И си викам, ај ќе тепам некој муабет со жените. Едната од нив има 25-26 години и за прв пат има посериозна врска. Бараше совети од другите жени за тоа како би требала да се однесува....
Едно од прашањата беше вака:
- Дечкото ми рече дека не сакал јадење што е подгреано, туку само кога е скоро зготвено. Дали мислите дека ако јас го спремам јадењето и го замрзнам, а потоа пред тој да дојде дома - го зготвам, дали ќе примети?

Муабетот беше за неколку години во иднина, кога тие двајцата би живееле заедно...
Врската им трае 3 месеци.

Јас го исклучив мозокот после овој муабет.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Не знам колку манијакално ќе звучам, ама ритуал кој го правам кога ме интересира дали некоја серија е добра:

Прво ја наоѓам темата за серијата на Кајгана, па после:

И тека.

Последно уредено:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
Значи ај шо уште 20 дена треба секој ден да работам него вчера и кичма ме фати па сеа ко баба одам на работа :( плус иам 6-7 патувања низ европа следниве 2-3 недели што значи кичмава....

п.с. толку долго кивам шо и папагалот научи апчу да вика!

Последно уредено:

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Најкрвав период ми е овој драга, период коа се чекаат резултатите од испитите...
Секое сабајле стануам природно у 8 саатот, без вештачки помагала (аларми) и до 12 единствена работа ми е силување на страницата на факултетот, на секои 5 минути ја рефреширам за да видам дали ставиле резултати, кој дебил сум, five days in a row го праам истово, моиве почнаа да мислат дека сум решен да водам здрав живот со воа станувањево рано... :вонзем:

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
драга ми стигна честитка четитика по пошта
коа видов препорачано писмо одма реков ова или од извршител или од суд или од некое место за работа за кое сум аплицирал и ме одбиле.....
кога да видам Девојката што ја запознав на одмор од холандија ми пратила честитка и ми честитала роденден
не ми се верува еј 5 години нема добиено нешто вакво .....
и најново 90 % сум примен на работната позиција која аплицирам подолго време па ке видиме како ке биде....
цел ден сум топ драга и осекам конечно работите мрднаа малку на подобро ....Finaly ayyyy:vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom