А ја па се ставив специјално на ФБ за да прашам зошто е затворена темата ДК, оти знам напишав пост пред пола саат и гледам наеднаш затворена.
Али не требаше да прашувам, гледам у нови теми дека има нешто за Ди Кеј во ново издание.
Добредојде нова Кајгано
Иначе у голема дилема бев дали да прифатам да работам месец, месец и пол кај еден комшија во фирма, онака привремено пошто му требал човек и на крај се одлучив да не го сторам тоа. Едноставно мислам дека ќе ја заебам августовската сесија со работава, оти знам дека после работа сигурно нема да ми се учи, а и познавајќи си го методот на учење знам дека нема теорија да постигнам и работа и учење, бидејќи учам стрикно навечер, од 11-12 па се до раните утрински часови. Малце ми е глупо ради моите, може мислат дека сум мрза или слично, али јас мислам дека го направив вистинскиот потег што го ставив факулетот на прво место. Се надевам нема да ја заебам следнава сесија со цел да докажам дека сум направил правилен избор. Јебеш га, ќе имам брдо работа во останатиот дел од животот, месец и пол ништо не ми мења.