Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.336
Поени од реакции
5.438
Боже пуштање на темава :D
Од мерак чоек да ве чита, со пуцки секако.
И не ми ја закачајте Детелина, be kewl.

Драга нема да ми веруваш дека на 30.12.2014 ми дојде УЈП на врата. Првин мислев некој комшија е, и кога отворив, со писменце :D Све ги ебу бе, годзиле едни, караконџуле, св да ви умре.
Брат грешка си не е пуштање на темава,пуштање беше на собиранката сега само да не не забраи

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
А ја па се ставив специјално на ФБ за да прашам зошто е затворена темата ДК, оти знам напишав пост пред пола саат и гледам наеднаш затворена. :confused: Али не требаше да прашувам, гледам у нови теми дека има нешто за Ди Кеј во ново издание. :D

Добредојде нова Кајгано :cool:

Иначе у голема дилема бев дали да прифатам да работам месец, месец и пол кај еден комшија во фирма, онака привремено пошто му требал човек и на крај се одлучив да не го сторам тоа. Едноставно мислам дека ќе ја заебам августовската сесија со работава, оти знам дека после работа сигурно нема да ми се учи, а и познавајќи си го методот на учење знам дека нема теорија да постигнам и работа и учење, бидејќи учам стрикно навечер, од 11-12 па се до раните утрински часови. Малце ми е глупо ради моите, може мислат дека сум мрза или слично, али јас мислам дека го направив вистинскиот потег што го ставив факулетот на прво место. Се надевам нема да ја заебам следнава сесија со цел да докажам дека сум направил правилен избор. Јебеш га, ќе имам брдо работа во останатиот дел од животот, месец и пол ништо не ми мења. :D
Па ја имаш заебано сигурно:kafence:[DOUBLEPOST=1420029257][/DOUBLEPOST]
Драга...

... ја да ти кажам искрено пред месец дена укапирав дека @Џонтра Волта и @Џони Вајсмилер се уствари двајца различни јузери. Така си ги регистрирав у паметот и не ни правев разлика коа ги читав.
@Џонтра Волта мене вака..[DOUBLEPOST=1420029759][/DOUBLEPOST]
Прочитав на германски една статија и сеа цело време ми се врзуваат реченици на германски во главава. Мислев дека завршив со тоа зло во средно :cautious:
Du hast!

Последно уредено:

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Кајгич, значи отсекогаш сум се прашувала дали навистина толку идиотски ми звучи гласот, како што ми звучи на секоја снимка/видео? :toe:

И така... денес овошен ден. #dietsucks :нинџ:
Ќе да биде интересно. :D
Aј, пријатно. :noze:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.776
Поени од реакции
115.692
Кајгана, ова е мојот последен пост во темава за оваа година. Мене годинава ми беше супер, поминав низ доста работи во животот, средив некои битни испити, почнав да го работам тоа што го сакам... 2015 сакам да ми биде бар дупло поуспешна од 2014, а истото го посакувам и на сите вас.

Вечер сите да си поминете убаво и немојте да се правите Ова, или пак можеби Ова, за во раните утрински часови да не дојде до Ова.

Среќна нова кајганџии. :)

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563
Среќни празници и се најубаво на сите во светот...
Мир да не следи сите!

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Нема зборови со кои што можам да ги опишам 2013 и 2014.Едноставно овие две години ме пореметија од корен.Полека времето ме учи како да живеам со тоа што се случи.Јебига јас сум еден од тие што нејќе да прифати пораз, а уште помалку нешто што не му се допаѓа и затоа ми треба повеќе време.Тебе кеј и на сите твои членови ќе ви се заблагодарам за 7мата година по ред на форумов и ќе го замолам Пеџа да става повеќе слики од своите прослави во текот на годината зошто човекот има лице што ќе ти го напраи денот иако ти бил еден од најлошите.Среќна Нова и среќни празници бабуши да сте живи и здрави.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.336
Поени од реакции
5.438
Обожаам празници , колку и да ти се дешаваат срања пак се осеќа некоја позитивна енергија.
И да до пред 2-3 години како помал не не фаќаше Новогодишна треска, уствари дома си седев а сега гледам ба постари години подетинувам. Ако ,ако супер ми е!
Е и да фала на сите од 27.12.2014 како ми го разубавивте крајот на оваа лоша година за мене.

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
драга, не смеело муабет да се прави тука, строги правила:cenzura:
:нинџ:[DOUBLEPOST=1420032986][/DOUBLEPOST]
Здраво.

Онтопик мислење: Здраво, голема неправда ми се задеси пред точно една недела, у најлош момент од мојата кариера изедов бан.. незаслужен. Управа напоље!!!!! Чао.
:angel:[DOUBLEPOST=1420033198][/DOUBLEPOST]
Драга...

... луѓето што ги прават заебанциите за Саша Матич се делат на неколку категории, али секој од нив си има едно психичко пореметување. А еве ги истите:

1. "Тврдоглав идеалист" - Овој е толку зацепан у неговиот музички идеал и тоа дека музиката која ја праи Саша Матич е "штетна" за општеството, па сака да ги праи заебанциите од причина "така му треба коа е шабан". Гомно за кое нема оправдување и за кој не ми се збори.
2. "Комплекс на изживување врз послабите од него" - Ваквиот како мал бил она подебелкото детенце кое имало некоја голема слабост, фрустрацијата дека дома неговите се дерат еден на друг, татко му ја тепа мајка му, па фрустрацијата ја лечи преку силеџиско однесување кон послабото дете од класот, мавајќи му заушки и јадејќи му ја ужината, или пак рога мачки и гмечи гуштери пошто не можат да му вратат. Само у случајов чувствува олеснување пошто знае дека личноста за која ги праи шегите не може да дознае за тоа (односно не може да му врати на ист начин), што го поткрепува фактот дека го прави тоа од горенаведениот комлекс. Малце да му р'жнеш одма ќе го свитка опашот.
3. Човекот кој уствари не ни размислува какви шеги праи, дека се исмејува врз некој кого природата го дала со физички недостаток и не сфаќа дека ова би било исто како да се смееш врз дете со ментална заостанатост, или пак без некој екстремитет. Жално е што до толку е паднато општеството, да ги согледуваш овие ствари земајќи ги здраво за готово само пошто други го прават истото на интернетот, а да не сфаќаш дека уствари се однесуваш нехумано и неморално, не сфаќајки дека тоа што човекот не гледа е уствари жално, а не смешно . Али ако поштуваш црн хумор, who am I to judge? (иако се сомневам дека оваа група ги смета заебанциите за таков хумор)

Се пронајде у категорииве?

Dao bih joj srce svoje
neka ima srca dva
samo kada njoj je dobro
onda dobro sam i ja

Al' joj ne bih dao oci
isti tad bi bili mi
videla ni ona ne bi
kada ljubav zakasni.

П.с: Колаче за првиот што ќе напраи некоја анегдота, секако проследена со "хумористична" слика за мојов пост, само за да се стекне со лајкови и да го придобие општото мислење (и секако да рече "добив колаче?")
Добив колаче?:icon_mrgr:
sasa.jpg

Член од
25 септември 2014
Мислења
264
Поени од реакции
394
Пред околу 4.000 години во древниот Вавилон за прв пат е одбележана Новата година и до ден денес ја слават луѓето ширум светот.
Ја чекале или не таа секако ке си дојде.:D
Годинава што следи,да биде прилично успешна како претходнава.

На друга желба во моментов не ми текнува.....except...крунисување на љубовта на двете сонциња :D; искористување на донациите за решавање на стамбеното прашање на една драга особа :ROFLMAO:;и пронаоѓање на клучот од закопаното богатство.:)
Од Дедо Мраз не очекувам исполнување на ниедна од овие желби,останува само надеж проследена со напорна работа.

Merry Christmas...упс грешка,тоа помина...или сеуште не!?
Хепи њу јеар!!!

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.394
Поени од реакции
2.795
Драга Кајгана.
Во изминатава Година која трае до вечер, имаше толку големи падови и успеси. Се надевам дека нареднава ќе има повеќе успеси отколку падови :)
Иначе Среќна Нова Година на сите. Ви посакувам мн. Здравје,Љубов,Среќа и се најдобро во оваа година :)
П.С Чекам слика Пеџа да стае нову Пијану слику+ Новогодишна Капа = Добитна Комбинација :D:zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom