Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Кајги првпат ти влегувам, не сум ти прв, ама ако. Пак те сакам.
Едно време се нудеше награда за тој што отвараше теми за обложување. Мислам дека денес го најдов.

Пред да започнете со тоа 'како тоа смеам да објавувам лични податоци и адреси на мапа'. Замислете зашто самите објавувате вакви податоци на истите.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
Нов лист м?

Е па добро де... Али ме знаеш мене, скептичен сум у све. Иако го поздравувам потегов дека можеби ќе биде нешто сменето.

Ги читам пак постмодернистиве, покрај научната литература посочена во двата факултета во кои кумував (и леб не видов). Единствено прибежиште по се изгледа има во тие навидум ситно испечатени текстови со глобална поука доловено.
А бе забораваш на одредени периоди кога целиот живот ти ја сменува траекторијата поради некои глупи и смешни околности. Кога ќе речеш „да да, ова не може мене да ми се случи“ доволно е само малку да си ја треснеш главата во ѕид и да воочиш дека длабоко си влегол во магичниот круг на рутината. И забораваш по малце на личноста која си бил предтоа. А доволни се само неколку воведни збора да се сетиш. А пусти разум, не сака да слуша.

So says Saladin.

Член од
3 август 2012
Мислења
431
Поени од реакции
1.012
Драга се мислам да отворам една тема што ќе оди во канта, за она „Курвичиња“ шо ти стои на почетна да го снема, глупо е више.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Драга те подновиле а? Ако ако туку да ти се исповедам , жешко ми е , многу! Сеа читам дури и бомби почнале да пријавуваат во Драчевово мое. Анонимен гражданин пријавил бомба во Сбанка во Драчево на ул Жарко зрењанин.... Се прашувам да не е некој пензионер? Сабајле да не закасниле со отварањето , наместо 07.00 ,да не отвориле во 07.03минути? А они чекаат од 5 да отворат, можно е.
Иначе копи-пејст новинариве ја утнале адресата на банкава , да отвореа една мапа ке видеа дека грешат , додуша улицава има ново име (некој блгарин) па се збуниле можеби.
Иначе вчера си го направив точакот , синоќе во тишина ,кога нема жив чоек низ Драчево го испробав , лета, за мерак е , а точакот е од дедо ми или пак можеби прадедо ми.
Ајде поз

види што е лепо Драчево

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.837
Оооо ново кајги како новото малечка невестааа оооо ^_^ само пази држи му го просек 4000 страници и после менувај го пак како тие шо менуваат на нестата!!!!!!!!!!!!

Последно уредено:
Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Да знаев дека вакви нервози ќе си имам, никогаш немаше ни тоа да го направам, кај ми беше паметот се чудам.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Слушам Вори го тупи на радио па да ти пуштам јас малце музика

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Драга Кајгана,

Добредојде во новата инкарнација, односно инелектронација. Ти посакувам многу бисери на секојдневната мудрост од сите членови.

(y)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... ја да ти кажам искрено пред месец дена укапирав дека @Џонтра Волта и @Џони Вајсмилер се уствари двајца различни јузери. Така си ги регистрирав у паметот и не ни правев разлика коа ги читав.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Лоша вест или добра? која попрво?

Добрата е што од 14ти сум на одмор...

Лошата вест е што кој ќе чека дури 14ти... далеку е, ми се чини како 14 недели да чекама не 7 дена само... :unsure:

Битно сакам да си одам од работава, доста мие! кога работиш со луѓе така е се исцрпуваш и дома кога ќе отидеш си како да си трчал од тука па до Куманово, сакам кајганче одмор! ОДМОР! Сакам да си одам со девојчето на одмор и да си уживам со неа настрана од сите, со изгасен мобилен и на сите FUCK OF! :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Драга, фашисти сме го биле собрани на форумов еј :eek: може пак сеа ќе добивам (порачани од некого да напоменам, не дека не се приметува) закани од деца шо немаат влакна на курот уште :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

е и да, утре се глеам со едни две женски шо владеат, треба да е топ ден. И Љандра ми фали со Кљипче и Пејо да јадеме прсти од ној, кажи и :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom