Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Кајги те молам пренеси на сите што ги знаеш!!!
АПЕЛ
Апелирам и ги замолувам сите рекреативни возачи на велосипеди кои возат навечер низ улиците на Скопје,а посебно на стаза, да си стават светла на своите велосипеди за да не би дошло до сообракајни незгоди, утепани луѓе и искршени точаци.
Однапред Ви благодарам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Прочитав на германски една статија и сеа цело време ми се врзуваат реченици на германски во главава. Мислев дека завршив со тоа зло во средно :cautious:

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209

Ваквите срања ме прават суицидален. Едвај ги чекам седумте ангели да затрубат...

EDIT: Апелирам @Natural-girl да биде оспособена да лајка постови за да може истиов да го лајкне за атер на нашиот mutual loss of faith in humanity.

Последно уредено:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Те удри и тебе сонцево? :ROFLMAO:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Драга, досадно беше без тебе само еден ден. Се плашам од помислата што би се случило доколку те немаше 1 година.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Драга како си помина? Некако краток ти беше одморов

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејби,
Сум се утепала документарци гледање :pos: А не сум ни до пола. Значи освен што сум продуктивна, дури и учам по нешто :X3:
На сликата убаво испаднав иначе :D И сеа официјално ги имаат моите отпчатоци од прсти. Неможам веќе да ограбувам банки :pos:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Премногу и предолго толерирам луѓе кои не се вредни да бидат толерирани од било кого.
Нема ништо пострашно од плиток и егоистичен човек маскиран во квази мислител.
Пред некој ден, кога реков дека ќе идам на трибина, дваес и кусур годишен студент ме праша што е тоа трибина?
Кога ќе почнеш да запознаваш саглам луѓе едно по друго во подолг период, сфаќаш дека има таму негде уште вредни луѓе кои треба да бидат запознаени, и нема потреба од тврдоглаво дружење со едни исти само ете така од мрза да дадеш шанса и да запознаеш нови другари.
Ги обожавам луѓето од кои можам да слушнам ствари што ги нема ни на Гугл.
И како тоа секад можам прва да забележам кој со кого, што како, зошто, а кад се ради око мојој глави, треба да ми биде нацртано!?

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Гледам една госпожа на МТВ. Пет години и била исклучена струјата.
А од сметките шо ги покажа, праела по 10+ илјади сметки.
И сега треба луѓето како мене да и ги платат сметките на некоја таква?

Фала ти, Македонијо!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
се најдов со еден другар од основно по 7 години негде и седнавме на кафе. Во партија нешо функција да му дале (ај барем мозок има), али кога ми го извади платниот список на "влијателниве" од социјалните мрежи :icon_lol: мислете си вие дека биле Гујо даун банда :sneaky:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.879
Поени од реакции
21.728
Драа
Иронија е да си атеист, а ти да га носиш крст на погреб

Језива стфар, ама ако, ујче беше чика за респекат
Па ја карту не сам платија како мал Куманоо кд играше фузбал у прву лигу, он беше редар,абе позитиван момак.Сеќам се пред некоју годину, две три недеље после велигден, сретна ме на улицу и вика абе ти си више голем за да идеш по велигдени, ама куде мене сакам увек да доваѓаш, даде ми стотче еј на улицу : )

Mрзу ги македонски адети, дали су за арно или лошо
E да, поише дрогирани има на погреб него на журку
: D

Али чудно е што човек си гу насети сфоју смрт, пред некој дн беше на гости у сред пладне да ни донесе месено од жену му, не само куде нас, бија сфугде по гости за задњи пут.

Што ти е живот Кајгано
Пини си кусни си, ајт.... (Матеј 12 : 18)

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Се загрижив драга за тебе одма од нигде никаде тук те снема!? Незнам кај беше али немој саде да се котиш со оние дрогашине:D
Туку знајш ти шо? Вчера не избркаа од игралиште(кун двајсе часот и некоја минута) оније чичковцине со плави капи како педери оти сме нарушувале јавен ред и мир, оту сне биле многу гласни. ЈА БРЕ!! И ето ти тука се грабнавме уш добри тријесе минути расправија и смирување разгорени страсти:ROFLMAO:. Бреј бе да ти се пљукнам не ја довршивме текмата али бевме ептен в гуша фатени, дерби ма. Остај то со овие песојве:pos:(со плави капи) се изнасмеавме, се да си само чичко џандар да не си, многу прости и пљитки створења се ма драга. Јер имат еден-два чичковци, катиљ комшии наспроти игралишче шо пријавувет нон-стоп. И ето ти вечерта ни се отвори работа:sneaky:, така екипно револтирани оту ни го попречи дербито :), решивме да му го сардисаме дворо и фасадата. Чиста сметка долга љубов драга.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom