Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.181
Поени од реакции
13.460
Сега сфаќам дека ако подолго време си играш со тоа зелениот лампион најдесно што е, можеш да се здобиеш со сериозни ментални пореметувања. Ептен е заебано напраено :popce:

S

StormRage

Гостин
Кајг
@PoetskaPravda е мој чоек!

А песната е факинг мастерпис, посебно таа изведба во живо, семпл од Ennio Morricone- The Man With The Harmonica. !!!

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Кајгич - година дена откако те запознав и те замарам тука. :kezec:
Хиљаду и једна глупост сум ти пишала, глеаш? :sramezliv:

Него озбилно се мислам да шлапнам еден натпис пред врата забрането пушење. :noze: Секоја вечер морам да спијам со отворен прозор, затоа што копа на цигари. :sick: Дури и татко ми го наговорив, рече после Нова година, ќе намалел со цигарите. :pipi: Другарка што во основно почна да пуши цигари, мислам дека на глава и' се качив, за да ги прекине, ама си продолжи по свое. (n) Не дека не можам да ја наговорам, ама па нејќам после тоа никогаш да не ме погледне, ради тоа што сум досадна. :ROFLMAO:

Ај, да идам да учам. Не за џабе сум станата уште од 8 саат. :D
ДовиНџеееења. :LOL:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,

Не си вистински македонец ако 5 минути не се мислиш дали на Божиќ се родил Исус или воскреснал.
Во склоп на муабетот:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
О драга ми недостасува времето,после ратот,кога од немаштија или од скржавост,
или од друго нешто носевме многу кратки панталончиња (имам и негде слика таква),
па така облечени од улица „Савска“ (каде сум роден), одевме на Водњанска,карши главниот влез на Државна,имаше еден дуќан за кори и кадаиф, па јас или ние копиљи,
од тоа маало (значи водњанци,познати по тепачките со дебармалци) ќе одевме таму и за пет ПАРА (бела алуминиумска монета) ќе купиме неколку тутурки-корнети за сладолед.
Таму во тој дуќан секојдневно одевме, и често и повеќе време седевме-гледавме како се прават-печат тие корнети на машината кое и одеше доста брзо, во секое калапче а ги имаше повеќето одеднаш се правеа, се ставаше малку тесто (автоматски) и потоа со друго калапче се сета машина затвараше и печеше кратко време. Јас најповеќе ги сакав попечените,малку изгорени тутурки-корнети,а оние пак што ќе се залепат во калапите,па се оштетуват при вадењето мајсторот ни ги даваше и поевтино.
Мислам и сега би го препознал мајсторот (беа двајца во таа работилница) во сред ноќ,иако поминало многу време,многу , многу повеќе од половина век од тогаш.
( јавете му и на ДОБРО ПОЗНАТ да го прочита ова.) го има ли ова во тефтерите на Д.К.
@dobro poznat ) ,а сака ли да чуе нешто за Колишевски,Гигов,Абаз,Биљановски)

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејби,

Најзлобно нешто што некој може да го направи е да те викне дома и ти да си седиш во ќош додека они отвараат поклони за Божиќ :neetaka: Се осеќав ко детенце на кое што му ја земале играчката :nesumjas:

П.С. @MAJA 345 , тоа е затоа што Џорџ Мајкл е геј :icon_lol: Не се приметува во видеото ич :icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ако си женско најдобар начин да дознаеш дали си убава е да го аднеш Иван Исцелител на фејсбук и да чекаш да видиш дали ќе ти искоментира нешто.

Ако не ти искоментира ништо на статуси/слики...I'm afraid I've got some bad news

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom