Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јануари 2014
Мислења
210
Поени од реакции
444
Веќе овака долго време чувам една смртоносна тајна.
Незнам како да му признаам на народов. Па еве решив да ви кажам вас пошо вака тајната нема да биде откриена ама ќе излезе од мене.

I'm Batman. :нинџ:

Ух, ми олесни.
Јавете ако некој ве закача. :cool:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Вчера сабајле праќам меил на асистентка од факс и праќам меил на Рк Вардар да прашам нешто и палам денес меилот да видам кој ми вратил и глеам нов меил од Рк Вардар:pos::pos::pos:

Да ти ебам шугавата асистентка

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Значи не сум жива, ако не напраам некоја беља. Не сум жива! :нинџ: Чекај... зарем реков во еднина? :facepalm: Марфи бре, дај откачи се више. Досаден си, фејк и смараш. :LOL: Да не сакаш случајно да ти смислам уште некои закончиња? :D Чисто онака... рекреативно. Пошто малку ти се тие. :ROFLMAO: А шо? Мислиш нема? o_O МИСЛИШ НЕМА?! Е па ај, нема. :ROFLMAO:

Иначе, арна, арна... фала на прашање. :D
До прееска како ми се спиеше, ауууу. Дојдов дома и сеа... не ми се спие. :нинџ: А шо? Мислиш нема да спијам? o_O МИСЛИШ НЕМА?! Е па ај, добро, нема. :D

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Ајнштајн генијалец ,квантна физика разбирал,ова она..генијалец поштујем ако ги разбере нив
women.jpg

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Дојдоа многу лоши времиња....., полесно е да си најдеш непријател, одколку пријател:coffee:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.702
Дефинитивно треба да се направе апликација на повеќе јазици шо ги содрже состојките на шампоните, пастите за заби и другите производи за лична хигиена, за да пробаме да му доловиме на новите генерации шо се правеше додека си во ВЦ пред да ги измислат смартфоните.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мењам канали по телевизоров да најдам нешто асално и стигнав до Алфа и гледам кадар од индиска серија и девојкава му вика на некој свештеник ли беше ли што и да е:

„..ама утре ќе биде второто раѓање на Банеш!!!!“
(и одма камерата зум анзум и шокантна музика како да доаѓа апокалипсата)

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

искрено не знам зошто секогаш почнувам од прва па нагоре кога или гледам VH1 или СК, изгледа од грижа на совест да не пропуштам нешто паметно.

Член од
23 март 2014
Мислења
1.471
Поени од реакции
1.242
И ја го правам истово со каналиве :pos:, иако незнам зашто, онака несвесно :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom